Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
rust 2014-03-20, 11:04 7
ta mężusia szuka, mogła jeszcze zacząć podczas karmienia bo cycki tu już w dupe poszły

podpis użytkownika

blablabla tekst podpisu
Zgłoś
cys23 2014-03-20, 11:09 93
@up

cooo ty gadasz, fajną ma dupę.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-20, 11:12 6
Takie małe dziecko i już łysieje.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-20, 11:28 4
Tak to jest - zr🤬ała bachora ze swoim księciem który oczywiście jak w 90% przypadkach się ulotnił a teraz będzie się musiała zadowolić ochłapem faceta - bo który normalny weźmie dzieciatą?
Zgłoś
Byt 2014-03-20, 12:31 48
JesusChytrus napisał/a:

Tak to jest - zr🤬ała bachora ze swoim księciem który oczywiście jak w 90% przypadkach się ulotnił a teraz będzie się musiała zadowolić ochłapem faceta - bo który normalny weźmie dzieciatą?

Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-20, 13:12 1
@cys23+3 debili którzy do tego momentu dali piwo
Przeczytaj komentarz, do którego odpisałeś jeszcze raz i jebnij sie w czoło.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-20, 13:33
do zrobienia suka
Zgłoś
cys23 2014-03-20, 13:42
@rantaplan

rust napisał/a:

ta mężusia szuka, mogła jeszcze zacząć podczas karmienia bo cycki tu już w dupe poszły

Ja rozumiem to tak, że miała wielkie cyce, jak to baby karmiące, ale wszystko jej zeszło w dupę, czyli że ma wielką. Autor podkreśla też, że lepiej wyglądała wcześniej niż teraz, bo z taką dupą ciężej jej będzie znaleźć mężusia.
Lubię cycki, ale takie akurat w łapę, a nie bomby większe od mojej głowy. Za to jak jest mięska więcej na dupie (nie za dużo), to fajna amortyzacja jest. Myślę praktycznie.

Jestem ekspertem, widziałem milion razy w internetach.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-20, 14:47 1
@Byt
Ale że co?
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-20, 14:50 6
JesusChytrus napisał/a:

Dokładnie, szkoda idiotów co są zdesperowani do tego stopnia by brać dzieciatą "wydmuszkę". Łożą hajs na nie swoje geny i bachora który i tak później wypali im z tekstem "nie jesteś moim ojcem"
Ale oczywiście zaraz zlecą się jajniki* i paru frajerów co zacznie szczekać,że każdemu może zdarzyć się wpaść,że każdy może źle trafić i takie inne bzdury.

*Zauważyliście,że dz🤬ki lubią się tłumaczyć? Żadna nie powie o sobie " jestem łatwą szmatą i zwyczajnie nie patrzę komu i kiedy daję" tylko "miałam pecha i to może zdarzyć się każdemu! "
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-20, 15:50 6
Tak się zastanawiam, trochę już żyję na tym świecie trochę też widziałem i k🤬a jeszcze nigdy nie poznałem takiej typowej szmaty... jestem ciekaw od czego to zależy od tego że one ciągną do ludzi im podobnych czy po prostu wielkie p🤬lenie internetowe jakie to są złe jacy to ci faceci są wk🤬ieni bo jeszcze nie zaznali smaku brzoskwinki...
Zgłoś
Sick_Stick 2014-03-20, 15:55 15
Antalor napisał/a:

Dokładnie, szkoda idiotów co są zdesperowani do tego stopnia by brać dzieciatą "wydmuszkę". Łożą hajs na nie swoje geny i bachora który i tak później wypali im z tekstem "nie jesteś moim ojcem"
Ale oczywiście zaraz zlecą się jajniki* i paru frajerów co zacznie szczekać,że każdemu może zdarzyć się wpaść,że każdy może źle trafić i takie inne bzdury.

*Zauważyliście,że dz🤬ki lubią się tłumaczyć? Żadna nie powie o sobie " jestem łatwą szmatą i zwyczajnie nie patrzę komu i kiedy daję" tylko "miałam pecha i to może zdarzyć się każdemu! "

Czyli kobieta z dziećmi którą zostawił chłop, bo zar🤬ać to ok, ale brać odpowiedzialność to już nie, to ta kobieta nie ma prawa być szczęśliwa?
Jaki ty k🤬a poj🤬y jesteś, mam nadzieję, że kiedyś zdarzy ci się wpadka i ta wydmuszka podrzuci ci dzieciaka. Wychowuj go sam i zobacz jak to fajnie. Kobiety też nie chcą się zajmować cudzymi bachorami

podpis użytkownika

Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o

j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-20, 16:41 4
Browaryt napisał/a:

Tak się zastanawiam, trochę już żyję na tym świecie trochę też widziałem i k🤬a jeszcze nigdy nie poznałem takiej typowej szmaty... jestem ciekaw od czego to zależy od tego że one ciągną do ludzi im podobnych czy po prostu wielkie p🤬lenie internetowe jakie to są złe jacy to ci faceci są wk🤬ieni bo jeszcze nie zaznali smaku brzoskwinki...

Popracuj sobie sezonowo w jakiejś imprezowni w mieście "turystycznym" to poznasz hurtowo. A nie, sorry ja tylko hejtuję, bo nie zaznałem smaku brzoskwinki

@Stick ile według ciebie jest KOBIET które oszukał i zostawił facet? A ile jest takich co dawało dupska na prawo i lewo, nie myśląc komu i w końcu zaszło? Bo według mnie, to raczej więcej tępych dupodajek niż oszukanych, biednych i skrzywdzonych. Trzeba myśleć komu, gdzie i jak się obrabia gałę a nie potem ryczeć,że zły chłop zostawił.
Nie neguję,że zdarzają się faceci co kobiety oszukują i są sk🤬ysynami, pozując na odpowiedzialnych i kochających dopóki się dziecko nie pojawi, ale większość lasek jest sam sobie winna.
Przykład dalszej znajomej - była z facetem który miał laskę i dziecko które zostawił. A ona mu wierzyła,że z nią inaczej bo ją kocha. Jak się pojawił bękart to tatusiek się oczywiście rozpłynął. I co, może mam takiej idiotki żałować? A może jeszcze takich, co lubią zasmakować w czarnym albo c🤬tym ciasteczku?
Zgłoś
Sick_Stick 2014-03-20, 16:56 3
Antalor napisał/a:

Popracuj sobie sezonowo w jakiejś imprezowni w mieście "turystycznym" to poznasz hurtowo. A nie, sorry ja tylko hejtuję, bo nie zaznałem smaku brzoskwinki

@Stick ile według ciebie jest KOBIET które oszukał i zostawił facet? A ile jest takich co dawało dupska na prawo i lewo, nie myśląc komu i w końcu zaszło? Bo według mnie, to raczej więcej tępych dupodajek niż oszukanych, biednych i skrzywdzonych. Trzeba myśleć komu, gdzie i jak się obrabia gałę a nie potem ryczeć,że zły chłop zostawił.
Nie neguję,że zdarzają się faceci co kobiety oszukują i są sk🤬ysynami, pozując na odpowiedzialnych i kochających dopóki się dziecko nie pojawi, ale większość lasek jest sam sobie winna.
Przykład dalszej znajomej - była z facetem który miał laskę i dziecko które zostawił. A ona mu wierzyła,że z nią inaczej bo ją kocha. Jak się pojawił bękart to tatusiek się oczywiście rozpłynął. I co, może mam takiej idiotki żałować? A może jeszcze takich, co lubią zasmakować w czarnym albo c🤬tym ciasteczku?

W takim wypadku jest 50:50 bo facet zawsze może odmówić takiej dupodajce. Jednak uwaga, on tego nie robi. R🤬a co popadnie i się ulatnia. A później p🤬li się, że to tylko wina baby.

A co cię obchodzi kto z kim do wyra lata. Jak faceci oglądają się za fajnymi dupkami z Brazylii czy innego Papalandii to jest super, jak laska znajdzie ciemnoskórego to ryk i wyzwiska.
Zajmijcie się k🤬a własnym życiem, zamiast obrabiać dupe każdemu kogo widzicie.

podpis użytkownika

Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o

j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie