Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
rust 2014-03-20, 11:04 7
ta mężusia szuka, mogła jeszcze zacząć podczas karmienia bo cycki tu już w dupe poszły
Zgłoś
cys23 2014-03-20, 11:09 93
@up

cooo ty gadasz, fajną ma dupę.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 11:12 6
Takie małe dziecko i już łysieje.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 11:28 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Byt 2014-03-20, 12:31 48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 13:12 1
@cys23+3 debili którzy do tego momentu dali piwo
Przeczytaj komentarz, do którego odpisałeś jeszcze raz i jebnij sie w czoło.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 13:33
Zgłoś
cys23 2014-03-20, 13:42
@rantaplan

rust napisał/a:

ta mężusia szuka, mogła jeszcze zacząć podczas karmienia bo cycki tu już w dupe poszły

Ja rozumiem to tak, że miała wielkie cyce, jak to baby karmiące, ale wszystko jej zeszło w dupę, czyli że ma wielką. Autor podkreśla też, że lepiej wyglądała wcześniej niż teraz, bo z taką dupą ciężej jej będzie znaleźć mężusia.
Lubię cycki, ale takie akurat w łapę, a nie bomby większe od mojej głowy. Za to jak jest mięska więcej na dupie (nie za dużo), to fajna amortyzacja jest. Myślę praktycznie.

Jestem ekspertem, widziałem milion razy w internetach.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 14:47 1
@Byt
Ale że co?
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 14:50 6
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 15:50 6
Zgłoś
Sick_Stick 2014-03-20, 15:55 15
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 16:41 4
Zgłoś
Sick_Stick 2014-03-20, 16:56 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem