djoshin napisał/a:
Dziadzio za upublicznienie wizerunku może zgarnąć niezłą kasę jak to dobrze rozegra
Nie stac starego c🤬ja na batona za 2,30 a stać będzie go na założenie sprawy cywilnej? Chyba jestes jego wnukiem... inteligencja po dziadku
Jak ktoś by jedzenie ukradł to jako właściciel firmy machnąłbym ręką i mu to opłacił. Jak ktoś by próbował ukraść inną rzecz w wiadomym celu wzbogacenia się to wtedy już można up🤬lić ręce
, bo to już zupełnie coś innego.

A co sie dziwisz białas+ złodziejska k🤬a.
Białe P🤬dy niech se kończo Szmaty j🤬e to bezmózgi wychowane na łatwiznie - Kato pojeby
A póżniej słyszysz, ze biali ludzie to rasa Panów - wygina bo to zjeby genetyczne
hooooy im w ząb
Białe P🤬dy niech se kończo Szmaty j🤬e to bezmózgi wychowane na łatwiznie - Kato pojeby
A póżniej słyszysz, ze biali ludzie to rasa Panów - wygina bo to zjeby genetyczne

Hans-Kloss napisał/a:
Szkoda dziadka widać że jest mu wstyd ....pewnie zap🤬lał całe życie i na starość c🤬ja z tego ma..i musi dawać sobie rade kradnąc. Ciężko teraz ogarnąć życie będąc gdzieś na etacie.. a co dopiero żyć z jakiejś gównianej emerytury w obecnych czasach
przecież to kacap, j🤬 go
Heliar napisał/a:
Jeszcze się nie znalazł taki, co by stanął i powiedział, ja wiem jak pokonać kryzys, zrobimy tak i tak.
Ależ to proste. Zamiast drukować kasę, jednym zabierać i dawać drugim, wystarczy za mordy, kopa w dupę i do roboty.
Przez setki lat działało i od srania na klepisko i rycia w ziemii drewnianym kijem doszliśmy do podróży na księżyc, jakby wtedy była demokracja, to by wszyscy zdechli z głodu.