Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Heliar 2022-10-08, 14:13
Gdzieś go widziałem

Zgłoś
janniezbedny23 2022-10-08, 14:23 6
Szkoda dziadka pewnie i 13,14 i inne duperele i złudne zapomogi na LEKI i codziennie życie nie starczają xxxxx xxx
Zgłoś
Hans-Kloss 2022-10-08, 14:46 54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zlaskipanskiejbozydarr 2022-10-08, 16:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
djoshin 2022-10-08, 16:27 6
Dziadzio za upublicznienie wizerunku może zgarnąć niezłą kasę jak to dobrze rozegra
Zgłoś
konto usunięte 2022-10-08, 16:28 1
Co ten Opania odpierala?
Zgłoś
baronturbina 2022-10-08, 17:18 2
Doskonały materiał! Cudowne otwarcie, akcja i zakończenie godne „Przeminęło z wiatrem”. Flodzia to chyba najlepsze co na tym portalu widziałem do tej pory!
Zgłoś
Heliar 2022-10-08, 19:36 2
Zgłoś
croyna 2022-10-08, 19:45 2
nasienie to ci stary z wujkami pompuje w dupe. widać, że mu wstyd i gdyby nie gospodarka to nigdy by się do tego nie posunął
Zgłoś
Olashenco 2022-10-08, 19:56
Dziadek może jest biedny i kradnie by żyć, a może ma hajs i jest sknerą - nie wiadomo w każdym razie mamy zajebiście ciężkie czasy ale zauważcie jedną rzecz - Jest na prawdę ciepła jesień, orzechy obrodziły, gruszki, jabłonie, a dzisiaj własnej działeczce znalazłem kilo rydzów.
Trzeba dbać o naturę, korzystać z niej lecz nie wykorzystywać
Zgłoś
jazeck 2022-10-08, 21:16
Za udostępnianie wizerunku teraz może wam założyć sprawę...! I sporo może odbić sobie na kolejne flaszki...!
Zgłoś
zlaskipanskiejbozydarr 2022-10-08, 21:50 1
Zgłoś
PabloSkills 2022-10-08, 22:58
Ale się porobiło.
Do skillsów cygana to mu jeszcze brakuje.
Zgłoś
konto usunięte 2022-10-09, 2:04 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem