📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wytrzeźwiałem, oglądnąłem i idę pić dalej. Świat na trzeźwo nie do przyjęcia. Browar za nutę napisz co to. No to siup cztery baby..... osiem dup

cos powiem wywrotnie. media zajumuja sie niewiele wartymi i malo pozytecznymi tematami. ich sukces polega na tym, ze stworzyly na siebie zapotrzebowanie. To nie jest teoria spiskowa, ale rozsadek. z czesci wiadomosci nie wynika nic. nie niosa ze soba dobra, pozytku oraz prawdy, ale odbiorcy wmowili, ze tak jest. To jest tylko pusta rozrywka dla odpowiedniego odbiorcy...
Ten filmik to tez manipulacja, z tym ze nie nie TVNu i Tuska ale jego przeciwników. Zdania wyrwane z kontekstu, podkladanie twarzy politykow do negatywnych wypowiedzi itd

mlody354 napisał/a:
Wytrzeźwiałem, oglądnąłem i idę pić dalej. Świat na trzeźwo nie do przyjęcia. Browar za nutę napisz co to. No to siup cztery baby..... osiem dup
![]()
Omega- Dziewczyna o perłowych włosach.
Węgierski zespół z czasów komuny właśnie.

Źle się dzieje w kraju w którym ludzie życie sobie odbierają za mówienie prawdy.

Jeśli się ktoś głębiej zastanowi to filmik powyżej ma jeszcze więcej odzwierciedleń i przykładów w rzeczywistości.

Sprzeczki o słowa, są nic nie warte. Upadł przemysł, rolnictwo, handel, to jest fakt. Ale my nic nie zdziałamy w internecie, przez internet tak. Rewolta.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie