📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Bardzo dobrze, więcej takich filmów. Może w końcu ludzie się obudzą i będziemy mieli uczciwą revolte w Polszy naszej pięknej i wykopiemy tą hołotę z rządu - to jest legalna mafia, oni tam za długo już siedzą! (A)

A bardzo chętnie, ale dopiero po tym jak obalisz istniejący system i udowodnisz że się myliłem
Bo w przeciwieństwie do Ciebie ja nie wierze w bezgraniczny patriotyzm, jeśli umierać to nie za Ciebie i bande naciągaczy z rządu ale za prawdziwych polaków tych którzy starają się cokolwiek robić, za tradycje i za przodków którzy oddali życie choć teraz kraj który wyzwolili stał się jednym wielkim korytem. Wyzwałeś mnie, i co? Czujesz sie patriotą? Kimś lepszym? Żal mi Cie
Jak śmiesz oceniać kogoś nie robiąc nic by naprawić istniejące zło.

Lepper to chyba ostatnia osoba z tego gownianego sejmu jaka podejzewalem o samobojstwo.

Po pierwsze patriotyzm w dzisiejszych czasach nie polega na umieraniu za ojczyznę. Życzę powodzenia na emigracji i proszę... nie przyznawaj się, że jesteś Polakiem.

@Nefario
Czytajac ciebie i podobnych mam wrazenie, ze wiekszosc ludzi tu na sadisticu to jacys nieudacznicy, ktorym w zyciu nie wychodzi i zrzucaja wine na kraj. Mi jakos wszystko dobrze sie uklada bo wlozylem troche pracy w wyksztalcenie. Widzialem tez troche swiata i wiem doskonale ze w Polsce chce zostac. Takie gbury jak ty tylko psuja ten kraj.
Czytajac ciebie i podobnych mam wrazenie, ze wiekszosc ludzi tu na sadisticu to jacys nieudacznicy, ktorym w zyciu nie wychodzi i zrzucaja wine na kraj. Mi jakos wszystko dobrze sie uklada bo wlozylem troche pracy w wyksztalcenie. Widzialem tez troche swiata i wiem doskonale ze w Polsce chce zostac. Takie gbury jak ty tylko psuja ten kraj.
jezeli wam sie nie podoba telewizja i prasa bo jak twierdzicie "manipuluja spoleczenstwem" to zawsze mozecie sobie ksiazki poczytac bo o ile wiem nikt nikogo nie zmusza do kupna gazet i ogladania wiadomosci... tak samo z polityka PO rzadzi nikomu sie nie podoba jak PiS rzadzil tez sie nikomu nie podobalo wiec glosujcie na Palikota nic nei zmieni w kraju ale przynajmniej bedzie smiesznie

mnie tyylko zastanawia co ten pajac mówił o wykupywanieu.... manhatan inne miejsca i wymieniał Polskę z uśmiechem przyznał że nie ma ztym najmniejszych problemów..... jakim prawem o co mu chodzi ? nie mam zamiaru żeby decydowali o mnie jacyś pajace nie pozwole a jak miałbym okazję przekonał byum go o tym nie czekając na pozwolenie na przemowe
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie