Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-03-21, 18:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
djpaczu94 2012-03-21, 18:25 1
Bardzo dobrze, więcej takich filmów. Może w końcu ludzie się obudzą i będziemy mieli uczciwą revolte w Polszy naszej pięknej i wykopiemy tą hołotę z rządu - to jest legalna mafia, oni tam za długo już siedzą! (A)
Zgłoś
chudy179 2012-03-21, 19:00 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bravoteampolska 2012-03-21, 19:40
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-21, 20:28 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-21, 21:08
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-21, 21:25
A bardzo chętnie, ale dopiero po tym jak obalisz istniejący system i udowodnisz że się myliłem Bo w przeciwieństwie do Ciebie ja nie wierze w bezgraniczny patriotyzm, jeśli umierać to nie za Ciebie i bande naciągaczy z rządu ale za prawdziwych polaków tych którzy starają się cokolwiek robić, za tradycje i za przodków którzy oddali życie choć teraz kraj który wyzwolili stał się jednym wielkim korytem. Wyzwałeś mnie, i co? Czujesz sie patriotą? Kimś lepszym? Żal mi Cie Jak śmiesz oceniać kogoś nie robiąc nic by naprawić istniejące zło.
Zgłoś
czubaka 2012-03-21, 21:41
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-21, 23:50
Lepper to chyba ostatnia osoba z tego gownianego sejmu jaka podejzewalem o samobojstwo.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-22, 0:10 1
Po pierwsze patriotyzm w dzisiejszych czasach nie polega na umieraniu za ojczyznę. Życzę powodzenia na emigracji i proszę... nie przyznawaj się, że jesteś Polakiem.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-22, 0:37 1
@Nefario
Czytajac ciebie i podobnych mam wrazenie, ze wiekszosc ludzi tu na sadisticu to jacys nieudacznicy, ktorym w zyciu nie wychodzi i zrzucaja wine na kraj. Mi jakos wszystko dobrze sie uklada bo wlozylem troche pracy w wyksztalcenie. Widzialem tez troche swiata i wiem doskonale ze w Polsce chce zostac. Takie gbury jak ty tylko psuja ten kraj.
Zgłoś
Ens 2012-03-22, 12:59
jezeli wam sie nie podoba telewizja i prasa bo jak twierdzicie "manipuluja spoleczenstwem" to zawsze mozecie sobie ksiazki poczytac bo o ile wiem nikt nikogo nie zmusza do kupna gazet i ogladania wiadomosci... tak samo z polityka PO rzadzi nikomu sie nie podoba jak PiS rzadzil tez sie nikomu nie podobalo wiec glosujcie na Palikota nic nei zmieni w kraju ale przynajmniej bedzie smiesznie
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-22, 13:01
mnie tyylko zastanawia co ten pajac mówił o wykupywanieu.... manhatan inne miejsca i wymieniał Polskę z uśmiechem przyznał że nie ma ztym najmniejszych problemów..... jakim prawem o co mu chodzi ? nie mam zamiaru żeby decydowali o mnie jacyś pajace nie pozwole a jak miałbym okazję przekonał byum go o tym nie czekając na pozwolenie na przemowe
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-01, 13:42
jak nazywa sie ta wegierska piosenka w tle????
Zgłoś
Skowoo 2012-04-01, 13:53
Omega - Gyöngyhajú lány
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem