Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 41 minut temu
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-03-21, 0:48 12
Nie od dziś wiadomo, że kto ma telewizje ten ma władze.

PS. Dziennikarze to zwykłe prostytutki nic więcej.
Zgłoś
Bananek 2012-03-21, 7:28
Obawiam się, że autor filmiku czepia się o mało istotne słowa typu "szanowni państwo" i innych drobnych wyrazów nie wnoszących nic do wypowiedzi.

Takie udowodnianie na siłę swojej racji.

Co nie zmienia faktu, że tusek i jego banda sprzedaje właśnie polskę.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-21, 8:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Velture 2012-03-21, 9:58 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Rafal1757 2012-03-21, 12:11
kasa, kolesiostwo, zajebiste przekrety o ktorych pewnie nigdy sie nie dowiemy. wszystko...
Zgłoś
fraxyn 2012-03-21, 12:28
Tak wszystko to drobnostki
data zmieniona , umniejszanie błędów i usuwanie zwykłej wypowiedzi z YT, tak to są drobnostki..
Nie wiem jak było za komuny ale teraz nie sadze ze jest lepiej.

Jesteśmy Hipnotyzowani przez Nauczycieli, polityków media.. Trzeba słuchać i mieć swój rozum.
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2012-03-21, 12:56 7
fraxyn napisał/a:

Tak wszystko to drobnostki
data zmieniona , umniejszanie błędów i usuwanie zwykłej wypowiedzi z YT, tak to są drobnostki..
Nie wiem jak było za komuny ale teraz nie sadze ze jest lepiej.

Racja, za komuny nie usuwali wypowiedzi z YT.
Zgłoś
pixca 2012-03-21, 14:19 7
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-21, 14:21 9
Z tymi Ż__ami w Oświęcimiu to przesada... Miliony Ż__ów nagle nie wyparowało z Polski... Zostali zgładzeni, ich domy zostały. / Ale wracając do głównego wątku, to cieszę się, że ktoś patrzy na ręcę obecnej władzy. Obawiam się tylko, że niewiele to pomoże... Wszystko zaczęło się niestety od tego, że Wałęsa donosił. Może później nie, ale na początku tak. Gdyby był niewinny, nie zabrałby swojej teczki i nie zginęłoby kilkanaście kart z tych akt... Został zastraszony, poźniej nie miał odwagi powiedzieć, dobrze mu się żyło, zostałl prezydentem. Gdyby złamał to wszystko i zaraz po wybraniu ogłosił, że faktycznie na początku współpracował, bo żona, bo dzieci, bo się bał - ludzie by mu wybaczyli. I odsunąłby całą tą zgniliznę. Ale tego nie zrobił. Mógł okazać się prawdziwym patriotą. Okazał się oportunistą i materialistą. Inna sprawa, że wtedy media sterowane przez UB podburzałyby ludzi do usunięcia go z urzędu. To był wtedy czas na zmiany. Dziś niestety zaszło to tak daleko i głęboko, że nikt tego nie ruszy. Za dobrze wszystkim, którzy są umoczeni. Tą całą schedę przejmują ich dzieci i też się tego dobrowolnie nie zrzekną. Dokumentów nie ma, wszystko już dawno przeszło. I niech nikt nie mówi, że w 1989 roku mieliśmy przełom... Jakim cudem, jak ministerstwem nadal kierował Kiszczak i robił co chciał... Cytaty z Wiki o Kiszczaku: "Dlatego trafił (zaraz po wojnie - przyp. cilofan) do kontrwywiadu wojskowego (Informacji Wojska Polskiego), gdzie, jak wynika z dokumentów, zajmował się m.in. oskarżaniem o szpiegostwo i dywersję żołnierzy Andersa[3]." A co gorsze: "W rządzie Mazowieckiego awansował do funkcji wicepremiera." I to mial być wolny rząd? Żart jakiś... Zagorzały ubek zostaje wicepremierem w rządzie rzekomo wolnościowym... To chyba idiota tylko by uwierzył wobec takich faktów, że tam było wszystko w porządku... Ludzie nawet o tym już nie pamiętają lub nie wiedzą, że tak było...
Zgłoś
Roszp 2012-03-21, 15:01
Telewizor w domu mam. Używam go jako monitora.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-21, 15:05
już dawno miałem ten filmik wrzucić ale zpomniałem jakoś
Zgłoś
simek147666 2012-03-21, 15:07 7
Zgłoś
wojtas696 2012-03-21, 15:11 6
Zgłoś
Legon 2012-03-21, 15:24 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem