Niesamowicie przyjazna, 92-letnia pani gotuje różne pyszności z naturalnej marihuany i ma się świetnie a na pewno lepiej od palaczy chemicznego gówna z ulicy
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
voidinfinity napisał/a:
Dupa cicho, smutna p🤬deczko![]()
Narkus i złodziej bo każdy narkus to złodziej.
ulifont napisał/a:
Narkus i złodziej bo każdy narkus to złodziej.
A każdy pijak to narkus. Znam.
Niemniej jednak, jeżeli chcesz coś dobrego zrobić dla społeczności tego portalu, to podpisz następującą petycję
voidinfinity napisał/a:
A każdy pijak to narkus. Znam.
Niemniej jednak, jeżeli chcesz coś dobrego zrobić dla społeczności tego portalu, to podpisz następującą petycję![]()
Nie mogę tego zrobić, chyba,że ty będziesz pierwszy? To jak narkusik?
@up Przed "że" nie ma spacji. Won się uczyć, a nie pouczasz innych.
ulifont napisał/a:
Nie mogę tego zrobić, chyba,że ty będziesz pierwszy? To jak narkusik?
Ależ ja już podpisałem - nie wierzysz? Jak wypełnisz to ci się pojawi lista - i ja tam jestem
tak marycha jest zła bo od niej się zaczyna a kończy na wstrzykiwaniu butaprenu zmieszanego z ekstaza i LSD ( taki argument dają wszyscy przeciwko maryśce)... a ja się zastanawiam czemu jeszcze nie ma kampanii społecznej w której ktoś powie: "wypij jedno piwo, a skończysz w zaszczanej i zasranej bramie pijąc dyktę, ponieważ drodzy koneserzy alkoholu od piwa się zaczyna a potem to już krotka droga do zostania alkoholikiem"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie