@DoctorRzepa
wiedziałem że da się to wyjaśnić ale po prostu nie chciało mi się szukać.
Dzięki rzepa :*
wiedziałem że da się to wyjaśnić ale po prostu nie chciało mi się szukać.
Dzięki rzepa :*
Po kilku takich numerach przestałem oglądać, bo widać, że przekręt.

RockyWood napisał/a:
god - mode ON. Nie raz widać jak Mario styka się z roślinkami z rur - normalnie po zetknięciu nawet jednym pixelem z roślinką Mario ginął.
patrząc na ten komentarz i wiele innych stwierdzam że jesteście bandą gimbusów którzy nie grali w te klasyki jak na nasze stare czasy na "PEGASUSACH" które zawdzięczamy naszym sąsiadom Rosjanom, albo mieliście tak zj🤬e dzieciństwo i byliście umysłowo rozwinięci na poziomie Maćka z Klanu Grałem w to pół dzieciństwa i resztę tytułów z "PEGASUSA" i nie p🤬lcie że się nie da bo takie rzeczy były na porządku dziennym dziękuję za uwagę i pozdrawiam.

RockyWood napisał/a:
to chyba nie za wiele kolego grałeś w mario, jeśli nie wierzysz pobierz sobie mario i spróbuj a sam przekonasz sie ze można tak przeskakiwać nad roślinkamigod - mode ON. Nie raz widać jak Mario styka się z roślinkami z rur - normalnie po zetknięciu nawet jednym pixelem z roślinką Mario ginął.

RockyWood napisał/a:
god - mode ON. Nie raz widać jak Mario styka się z roślinkami z rur - normalnie po zetknięciu nawet jednym pixelem z roślinką Mario ginął.
Nie ma god mode w Mario. Jest za to bug albo raczej założenie w kodzie gry. Jeżeli spadasz postacią jesteś nieśmiertelny. Czyli po skoku każdy ruch w osi y w kierunku osi x oznacza iż nie stracisz życia.
HITBOX roslinki znajduje się przy samym wylocie z rury ale ciężko to wiedzieć, kiedy się wychowało na call of duty.