👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
god - mode ON. Nie raz widać jak Mario styka się z roślinkami z rur - normalnie po zetknięciu nawet jednym pixelem z roślinką Mario ginął.
Ee, koleś gra na kodach.
Tutaj bez kodów rekord... sadol.pl/super-mario-bros-w-24-minuty-vt117150.htm

Tutaj bez kodów rekord... sadol.pl/super-mario-bros-w-24-minuty-vt117150.htm

To jest TAS (tool assisted speedrun).
pl.wikipedia.org/wiki/Tool-assisted_speedrun
To że sie wspomaga to nie znaczy że nie ma skilla. Skill + ogromna wiedza dot. gry, to jest klucz do dobrze zrobionego TASa.
pl.wikipedia.org/wiki/Tool-assisted_speedrun
To że sie wspomaga to nie znaczy że nie ma skilla. Skill + ogromna wiedza dot. gry, to jest klucz do dobrze zrobionego TASa.

5 minut, 5 minut, ja to przeszedłbym w 4 minuty panie rezyseze

Da się szybciej, w 2:01 zderzył się ze ścianką i stracił cenną sekundę.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie