Dalej wierzycie w teatr dla ciemnego ludu gojów? Kamiński i Wąsik to siedzą, tak jak Siara i Wąski w "Kilerze", Piją bourbona z Tuskiem w mariocie i myślą jak tu jeszcze bardziej podkręcić wojnę polsko-polską. Jutro ich podmienią i się będą dalej śmiać z poliniaczków, że się dają doić jak krowy....
jak głodówke ogłosili ! hahaha bo są osrani w c🤬j

Druga sorawa- zbiórka kasy na dzieciaczki tyvh kurew? Buahaha... przecież nie kto inny jak Minister Zero buńczucznie zapowiadał, że więźniowie mają zap🤬lać i zarabiać na siebie a nie pasożytować. Więc pan kamiński z wąsikiem pójdą ma więzienną stołówkę, będą wstawać o 3 w nocy żeby obrać ziemniaczki dla reszty 800 osobowej, i zarobią w końcu uczciwie jakieś 600 zł na miesiąc.

ale co ty p🤬lisz? Jaka niesprawiedliwość? Że skazano dwóch przestępców i zgodnie z wyrokiem idą prawomocnie pierdzieć w pasiak za swoje przestępstwa? Przekroczyli uprawnienia, podrabiali podpisy, przebierali drabów za funkcjonariuszy CBA no k🤬a jaka niesprawiedliwość pytam jeszcze raz?
Jeśli już dajemy przyzwolenie na olewanie decyzji demokratycznie wybranych władz (ułaskawienie tych dwóch przez Dudę) to idziemy w kierunku anarchii. Ten sąd jest ok bo wydaje w nim wyrok syn szefowej biura poselskiego ministra MSWiA, a ten nie bo sędziego nie znam? Rozumiem, że jak prezydentem będzie ktoś z PO to jego też można będzie olewać "bo to nie mój prezydent"?
Jak Kwaśniewski ułaskawił Kalisza i Sobotkę tuż przed końcem kadencji to nikt dziś nie kwestionuje tych decyzji i panowie dzielnie dalej obrastają tłuszczem za nasze pieniądze. Hipokryzja czy głupota?
"Jeśli już dajemy przyzwolenie na olewanie decyzji demokratycznie wybranych władz (ułaskawienie tych dwóch przez Dudę) to idziemy w kierunku anarchii.
Na tym właśnie opiera się PIS. kłamstwa i manipulacje. prezydent mógł ich dzisiaj ułaskawić i wyszliby na wolnosć po 15 minutach. im zależy jednak na cyrku i tworzeniu bohaterów, więc Duda wysłął wniosek do sądu, co jest zupełnie inną procedurą i może zająć miesiące.
ciezko mi nie napisac czegos poza tym ze dzieje sie teraz wielka niesprawiedliwosc a wszyscy co krzyczeli deokracja i konstytucja jakos sa podejzanie cicho, obluda tych ludzi jest poprostu nie do opisania
Weź Ty kurde ten Szczecin z nicka skasuj bo wstyd porządnemu miastu przynosisz.
Weźcie k🤬a bo to żałosne jest co Tusk i kiepownia teraz robią. Oni stracą władze i co, pis będzie mógł to samo robić? Przyjedzie do mazurka i powie ze kłamał na antenie i trzeba go zamknąć
A zresztą, piszę na gowno portalu gdzie ludzie się zachwycają jak idf zabije człowieka i popelnia kolejną zbrodnie....
ale co ty p🤬lisz? Jaka niesprawiedliwość? Że skazano dwóch przestępców i zgodnie z wyrokiem idą prawomocnie pierdzieć w pasiak za swoje przestępstwa? Przekroczyli uprawnienia, podrabiali podpisy, przebierali drabów za funkcjonariuszy CBA no k🤬a jaka niesprawiedliwość pytam jeszcze raz?
Sprostuje Twoja wypowiedź... Akcja CBA była legalna i przyklepanej przez prokuratora... a więc o co chodzi?
1)Nagrywanie przez funkcjonariusza rozmowy z ewentualnym łapuwkarzem w pokoju hotelowym... Sam podsłuch nielegalny nie był - aczkolwiek przekroczeniem uprawnień było miejsce - pokój hotelowy. Ten sam tajniak mógł nagrywać na dworze i byłoby ok.
2)Podrabianie/tworzenie dokumentów tajniaka - sąd stwierdził że takimi sprawami powinno się zająć ABW gdyż CBA co prawda mogła akcje prowadzić ale dokumentów sama nie mogła fingować.
To tyle jeśli chodzi o udowodnione przez sąd zarzuty - cała reszta upadła...
Juz nie wspominam o tym jacy sędziowie wydawali wyroki w tych sprawach i że byli ścisłej bądź mniej ścisłej powiązani z PO/KO.
JA PISOWCEM NIE JESTEM - OD ZAWSZE GLOSUJE BARDZIEJ W PRAWA STRONE GDYZ PIS DLA MNIE TO PRZEBIERANCY - ALE AFERA Z KAMINSKIM I WASIKIEM NIE MA NIC WSPOLNEGO ZE SPRAWIEDLIWOSCIA... TO AKCJA CZYSTO POLITYCZNA - I WIE O TYM KAZDY KOMU NIENAWISC NIE ZASLONIL OCZU.
pozdrawiam.