Kto?
Twoja stara.
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.jakos sa podejzanie cicho,
Wieje pod Kasprowym?
Bardzo?
W szkołę kamieniami rzucałeś?
;>>>
ciezko mi nie napisac czegos poza tym ze dzieje sie teraz wielka niesprawiedliwosc a wszyscy co krzyczeli deokracja i konstytucja jakos sa podejzanie cicho, obluda tych ludzi jest poprostu nie do opisania
ale co ty p🤬lisz? Jaka niesprawiedliwość? Że skazano dwóch przestępców i zgodnie z wyrokiem idą prawomocnie pierdzieć w pasiak za swoje przestępstwa? Przekroczyli uprawnienia, podrabiali podpisy, przebierali drabów za funkcjonariuszy CBA no k🤬a jaka niesprawiedliwość pytam jeszcze raz?
Ale wiecie że on siedzi za coś co było 16 lat temu, a i tak wszyscy myślą że za ostatnie 8 lat..
Oni to mają w dupie, to taki swego rodzaju Kalizm: Kali ukraść krowa, dobrze, ukraść krowę Kalemu - źle.
ciezko mi nie napisac czegos poza tym ze dzieje sie teraz wielka niesprawiedliwosc a wszyscy co krzyczeli deokracja i konstytucja jakos sa podejzanie cicho, obluda tych ludzi jest poprostu nie do opisania
chyba cię poj🤬o gościu ! idz zrób laske jarkowi
Oni to mają w dupie, to taki swego rodzaju Kalizm: Kali ukraść krowa, dobrze, ukraść krowę Kalemu - źle.
Kali ukradł to kali złodziej a c🤬j to mnie interesuje czy zrobił to wczoraj czy 10 lat temu. Nie odsiedział to posiedzi
Kali ukradł to kali złodziej a c🤬j to mnie interesuje czy zrobił to wczoraj czy 10 lat temu. Nie odsiedział to posiedzi
Dla Ciebie i dla mnie tak, ale dla polityków i ich popleczników nie, oni interpretują prawo i przepisy, każdy po swojemu. Pamiętaj o Kargulach i Pawlakach - "sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie"