Mariusz TRYTYTKIEWICZ
"
Trytytka" w przeciwieństwie do naszego wymiaru sprawiedliwości, jak złapie to trzyma.
To tylko afera zastepcza ;/
b................8
2014-02-11, 20:32
@up
dokladnie.
Nagonka na pediofila, zeby odwieść od istotnych spraw.
Mało to juz zabojcow gwalcicieli wchodzilo? w takich przypadkach jestem za karą smierci... no ale... uniiia nie pozwoli
Taka ta nasza j🤬a suwerennosc
k................1
2014-02-11, 20:34
C🤬j się nie zmieni... prędzej czy później wychodząc z mieszkania dostanie kose w plery:D ( O ile dożyje jedną nockę poza celą

)
r................0
2014-02-11, 20:45
Ciekawe czy miał w więzieniu dostęp do sadola i ile już materiałów tutaj wrzucił.
Muzz
2014-02-11, 20:45
Czy powinien wyjść czy nie - zostawmy to na boku. Ważna sprawa to sposób w jaki chcą go zatrzymać w więzieniu - sk🤬ysyński sposób. Tyle lat siedział, a oni pod sam koniec znaleźli w jego celi jakiś zakazany stuff? No k🤬a mać! Za debili mają ludzi czy co? Podrzucili mu jakieś zdjęcia i niby mają jakiś powód żeby go zatrzymać. C🤬j z tym, że każdy normalnie myślący człowiek widzi w tym przekręt. To się samo rzuca w oczy! Inna sprawa, wystarczy wejść na jakieś szmaciarskie portale czy posłuchać tv - gadka szmatka o pedofilach, że jak wyjdą to będzie masakra, że znowu będą robić to samo itp. Media pompują ludziom do głów gówno i większość ludzi ma podejście do tego typu spraw na zasadzie "a to niech już lepiej siedzi". Brawo. A władza się cieszy, bo pokazała, że może UDUPIĆ KAŻDEGO, media im w tym POMOGĄ, a wszystko to za ZEZWOLENIEM OPINII PUBLICZNEJ, która jest głupsza od martwego kota i nie potrafi myśleć sama.
Mój kraj, taki c🤬jowy.
J................S
2014-02-11, 20:51
To teraz zobaczymy go w tańcu z gwiazdami, zrobią z nim reality show, bo teraz celebryta
x................s
2014-02-11, 20:55
im więcej o nim p🤬lenia w mediach i na sadolu tym szybciej doczekamy się programu "trynkiewicz u wojewódzkiego"
P................ł
2014-02-11, 20:59
Żaden lincz się nie odbędzie. Jeżeli cokolwiek mu się stanie, to pewnie przejedzie go samochód. I tyle. Ale, po co mówimy o linczu? Jeżeli ludzie nawet nie chcą na ulicę wyjść aby pogonić słońce peru to, kto ma k🤬a zabić Trynkiewicza?!
boję się, że jak otworzę lodówkę to w środku będzie trynkiewicz. mama madzi z sosnowca musi zazdrościć fejmu nakręconego przez szmatławe media. a jakoś np. o ustawie w sprawie lasów państwowych nikt nie mówi. PRZYPADEG? NIE SONDZE. kolejny temat zastępczy. well done mr tusk.
Mario wg. prawa spłacił swój dług wobec społeczeństwa. Jest wolnym człowiekiem jak wielu innych bandziorów, których mijamy na ulicy nie mając tego w świadomości. Myślę, że 25 lat w izolacji zmieniła tego człowieka. Czy do końca wyleczyła? Tego nie wiemy i dlatego powinien resztę życia spędzić w placówce półotwartej. Nie sądzę, że teraz na wolności coś mu zagraża. Wypociny typu "ktoś mu wsadzi kose w plecy, zlinczują go, rozszarpią żywcem" możecie sobie wsadzić między bajki. Nie ma takiej możliwości.
Mnie osobiście krew zalewa jak słyszę w TV z ust polityków, przedstawicieli policji padają słowa "PAN Mariusz Trynkiewicz". Jaki to k🤬a Pan ja się pytam ? Czym sobie zasłużył żeby do niego z szacunkiem mówić ? Skazany Trynkiewicz a nie k🤬a Pan bando j🤬ych matołów !
@2up myślisz że 25 lat zmieniło go? Chyba nie czytałeś opinii specjalistów w tym pani psycholog która go badała. Ten człowiek się nie zmienił, nadal jest tak samo pop🤬lony i kwestią czasu jest kiedy popełni kolejne zbrodnie. Że niby nie ma możliwości zabicia tego c🤬la? Myślisz się grubo kochasiu.
Brzydkii napisał/a:
@2up myślisz że 25 lat zmieniło go? Chyba nie czytałeś opinii specjalistów w tym pani psycholog która go badała. Ten człowiek się nie zmienił, nadal jest tak samo pop🤬lony i kwestią czasu jest kiedy popełni kolejne zbrodnie. Że niby nie ma możliwości zabicia tego c🤬la? Myślisz się grubo kochasiu.
Z Piotrkowa T. jesteś to może nam pokażesz co się robi z takimi c🤬lami kochasiu? Ciekawe który z sadoli będzie ci nosił paczki do więzienia.
TRQPL napisał/a:
Mariuszek wreszcie będzie miał szanse zaistnieć na hardzie.
Zaistniał na hardzie 25 lat temu i to z poczwónym rozmachem, ale wtedy harda nie było.
e................o
2014-02-11, 21:33
black88 napisał/a:
@up
dokladnie.
Nagonka na pediofila, zeby odwieść od istotnych spraw.
Mało to juz zabojcow gwalcicieli wchodzilo? w takich przypadkach jestem za karą smierci... no ale... uniiia nie pozwoli
Taka ta nasza j🤬a suwerennosc
Racja. W najbliższym czasie ma wyjść z więzienia wampir, będzie kolejny temat dla telek🤬iszonów.