Mariusz TRYTYTKIEWICZ
"
Trytytka" w przeciwieństwie do naszego wymiaru sprawiedliwości, jak złapie to trzyma.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-02-11, 8:23
Od dzisiaj Mariusz T.
Mariuszek wreszcie będzie miał szanse zaistnieć na hardzie.
konto usunięte
2014-02-11, 9:33
@SalvaCzoko - w Ameryce jest tyle samo przestępstw o podłożu pedofilskim co w Polsce i warunki więzienne są tam takie same jak u nas - przestępców seksualnych izoluje sie od innych osadzonych żeby zapewnić im bezpieczeństwo. Co najciekawsze (i co pewnie zburzy całą Twoją puentę wypowiedzi i "kijo w dupne" przemyślenia) - tyle samo przestępstw notuje się też w Rosji, gdzie pedofilów trzyma się w wieloosobowych celach z innymi, bardzo groźnymi przestępcami. W przypadku przestępców seksualnych, zwłaszcza sadystów i nekrofili, spodziewana kara i sposób jej wykonania nie odstraszają przed dokonaniem zbrodni - wielu z nich wręcz mówi, że dla tych kilku chwil przyjemniści mogliby siedzieć i całe życie w pierdlu albo nawet iść na czapę bo pragnienie seksualne było silniejsze niż jakakolwiek logika.
bloodwar napisał/a:
W przypadku przestępców seksualnych, zwłaszcza sadystów i nekrofili, spodziewana kara i sposób jej wykonania nie odstraszają przed dokonaniem zbrodni - wielu z nich wręcz mówi, że dla tych kilku chwil przyjemniści mogliby siedzieć i całe życie w pierdlu albo nawet iść na czapę bo pragnienie seksualne było silniejsze niż jakakolwiek logika.
I dlatego jeśli w bonusie kogoś zamordują należy im się czapa. Jaki jest sens takiego utrzymywać to nie wiem.
ZAWSZE istnieje ryzyko, że wyjdą nawet jak zostaną skazani na 1500 lat więzienia. Wiadomo jakie pojeby dojdą do władzy za 20 lat? Zresztą ucieczka z więzienia nie jest niczym niezwykłym.
konto usunięte
2014-02-11, 10:21
konto usunięte
2014-02-11, 11:04
konto usunięte
2014-02-11, 11:21
Odnośnie pedofili w pierdlach - polecam stary polski dokument pt. "nie sąd cię skaże pedofilu" - do obejrzenia na jutubku
konto usunięte
2014-02-11, 11:39
bloodwar, też zburzę twój światopogląd. Są izolowani, ale to im w niczym nie pomaga
konto usunięte
2014-02-11, 12:04
Nie wiem, co myślicie na jego temat, ale każda osoba, która nie zgadza się z tym, że Trynkiewicz powinien dostać kulkę w łeb lub zastrzyk (chociaż akurat na niego nie zasługuje), jest po prostu takim czymś, że nie mogę tutaj tego napisać, bo admin ma bUl dupy i usunąłby post.
Trytytka. Tyle lat w nieświadomości, że to kurestwo się tak nazywa. Dzięki.