Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
busek 2014-02-11, 21:42 4
Co roku z więzień wychodzą mordercy i gw🤬ciciele, a teraz nagle wielki boom w mediach bo Trynkiewicz skończył odbywac karę? Dlaczego nagle przestały pojawiać się informacje o Ukrainie i o tym co tam sie dzieje? Rząd boi się, że weźmiemy z ich przykład i też wyjdziemy na ulicę, więc Trynkiewicz jest tylko mydleniem oczu i kolejnym odwracaniem uwagi jak było z dopalaczami, Brunonie K i matką Madzi.
Zgłoś
fannadil 2014-02-11, 21:59
ja tylko chce zobaczyc wszystkich kozakow, napinaczy z internetu ktorzy mowia tutaj o kosie w plecy itp. - powiem wam tyle gowno byscie zrobili, a jezeli tak to rodzina bedzie zachwycona mogac wam dostarczac paczki do wiezienia
Trynkiewicz odsiedzal swoje, a smuci mnie ze sadol dolaczyl do tego szumu medialnego
Zgłoś
uh4 2014-02-11, 22:11
Temat zastępczy - Sorry, taki mamy klimat i T. - a Lasy Państwowe sprzedane.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-11, 22:14
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-11, 22:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-11, 22:38
moim skromnym zdaniem źle sie stało 25 lat temu jak zginęły te ofiary to raz. Dwa ze za takie coś powinien dawno zawisnąć albo siedzieć na krześle i dziś byłby spokój. Patrząc z innej strony juz nie mówię o tym mariuszu typ idzie do więzienia odsiaduje swoje i nim wychodzi zostaje okrzyknięty wrogiem publicznym nr 1 i to w imie czego?? tematu zastępczego zeby kilku polityków miało kolejna przykrywkę a przecież ilu takich a nawet gorszych siedzi a jeszcze więcej jest na wolności ?
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-11, 23:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lopez 2014-02-12, 0:29
Czekam na sesje konną dla faktu - Trynkiewicza z mamą madzi.
Zgłoś
busek 2014-02-12, 0:37
Izura, źle zrozumiałaś, chodziło mi o to, że Ukraina jest swego rodzaju symbolem i przykładem walki o swoje.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-12, 0:51
może założy konto na sadolu, pewnie z miejsca dostałby moda
Zgłoś
DuckDodgers 2014-02-12, 7:46
Kolejna sprawa mamy Madzi. Oj Donek to potrafi społeczeństwo omamić tematami zastępczymi, byle nie o OFE albo służbie zdrowia.
Zgłoś
TRQPL 2014-02-13, 10:29
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem