Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
market budowlany
Newralgiczna • 2011-01-20, 22:38
zapożyczone z piekielnych:

Pracuję w markecie budowlanym. Pewnego dnia przyszli klienci, państwo "ą,ę", elegancko ubrani, jakby wyszli prosto z filharmonii. Podchodzą do mnie, pan zaczął zadawać pytania, w jego słownictwie roiło się od "nieprawdaż", ponieważ", "gdyż", doprawdy", "iż", jednym słowem pełna klasa i elokwencja. Nagle do rozmowy zaczęła wtrącać się jego żona, pan po pewnym czasie nie wytrzymał, trzepnął ją z impetem w potylicę i mówi:
- Mówiłem kobieto, żebyś się nie wpierd**ała!
Kobietę zatkało, a pan do mnie:
- Pan będzie uprzejmy kontynuować.

podpis użytkownika

Jeśli zauważasz, że znajdujesz się po stronie większości, czas, byś się zatrzymał i zastanowił. - Mark Twain
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-21, 11:14 2
i dobrze, po jaki c🤬j się wp🤬la?
I tak ma mniej do powiedzienia niż ż🤬d w czasie okupacji
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-22, 13:40
jak będę miał ochotę czytać takie c🤬jostwo to sobie odpale piekielnych
Zgłoś
konkonrad 2011-01-23, 0:00
jak zapożyczone, to to oddaj natychmiast, bo jeszcze nam tu procent od tego gówna urośnie.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-29, 1:23
po prostu zesrałem się ze śmiechu!
Zgłoś
exceptional 2011-01-29, 1:31
zastanawia mnie tylko to, po co brał babę do sklepu. no chyba, że potrzebował siły roboczej do przetransportowania zakupionych towarów.
Zgłoś
Anone 2011-01-29, 1:52
a co na to murzyn ?
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-29, 9:26 1
A dlaczego ona wyszła z kuchni?
Zgłoś
kamil66 2011-01-29, 10:22
Moniok napisał/a:

Pracuję w markecie budowlanym.

Załatwisz płyty eternitowe na dach?

Edit:
Raynor napisał/a:

A dlaczego ona wyszła z kuchni?

A dlaczego wyszedłeś z jaskini z takim zajebistym hasłem?
Zgłoś
Newralgiczna 2011-01-29, 11:34
@kamil66 widzisz to wymowne zdanie===>"zapożyczone z piekielnych:", a więc rozczaruję Cię, płyt Ci żadnych nie załatwię..a nawet gdybym pracowała w takim markecie, to co w tym dziwnego?

podpis użytkownika

Jeśli zauważasz, że znajdujesz się po stronie większości, czas, byś się zatrzymał i zastanowił. - Mark Twain
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-29, 12:03
@up, @up up
płyty eternitowe na dach da się załatwić tylko ze składowiska odpadów.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-29, 12:43
Moniok napisał/a:

@kamil66 widzisz to wymowne zdanie===>"zapożyczone z piekielnych:", a więc rozczaruję Cię, płyt Ci żadnych nie załatwię..a nawet gdybym pracowała w takim markecie, to co w tym dziwnego?

A po co to napisałaś, że zapożyczone z piekielnych to nie mam pojęcia? Kogokolwiek to interesuje? Reklame im robisz?
Zgłoś
Newralgiczna 2011-01-29, 13:24
@up a dlatego, ze jestem uczciwa, a w ogóle powinno się podawać źródła według mnie, chyba że jest jakiś autentyk, co się na tym portalu rzadko zdarza

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-29, 13:28
Moniok napisał/a:

@up a dlatego, ze jestem uczciwa, a w ogóle powinno się podawać źródła według mnie, chyba że jest jakiś autentyk, co się na tym portalu rzadko zdarza

Cały internet polega na kopiowaniu z innych stron, filmiki na YT, fishki, czy to są ciagle kopiowane z inncyj i na inne strony, a ustalenie źródła jest praktycznie niemożliwe. To że ktoś znalazł coś na YT nie znaczy, że tam było zuploadowane jako pierwsze. I strona piekielni niczym sie nie rózni od wrzuty czy demotywatorów, też kopiuje z innych ston, jeśli myślisz że jest inaczej to po prostu jesteś naiwna.

Co do źródeł, to podaje się je przy artykułach, tu warto podać kto o tym pisał i skąd brał info Ale to już inna bajka...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-29, 13:58
Cytat:

A dlaczego wyszedłeś z jaskini z takim zajebistym hasłem?

Ktoś w końcu musiał pokazać ci drogę na zewnątrz, mistrzu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie