👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

już widzę w telewizji kiboli wielkich polskich patriotów robiących pokazówki na miarę świeczuszek w komentarzach na oneciku [*][*][*][*]

Ale szopka gazety polskiej. Mózgi wyprane maryją "królową polski" i kaczyńskim. Skoro mają podejrzenie popełnienia przestępstwa (zdrady) niech idą do prokuratury bo taki jest obowiązek. A jak nie to zamknąć ryje i wracać do lizania rowa kaczorowi.

prezydent.pl/aktualnosci/wydarzenia/art,2061,uroczystosc-zapalenia-swi...
Polska istniej już tylko w sercach ludzi niewygodnych dla rządzących dziś zdrajców
„Demontaż państwa już się skończył. Teraz będą znikać ludzie” - Janusz Kurtyka, 06.04.2010.

pesanserinusminor napisał/a:
Polska istniej już tylko w sercach ludzi niewygodnych dla rządzących dziś zdrajców
„Demontaż państwa już się skończył. Teraz będą znikać ludzie” - Janusz Kurtyka, 06.04.2010.
Pitolisz jak nawiedzony. Mówiąc szczerze mam w dupie te marsze i wieczne jojczenie o tym, jaki to tusk zły.
Dla władzy jestem raczej wygodny, odprowadzając 32% podatku i nie wykorzystując "możliwości" systemu socjalnego, a jednak dbam o swój kraj i zależy mi na nim.

gordonviet napisał/a:
Pitolisz jak nawiedzony. Mówiąc szczerze mam w dupie te marsze i wieczne jojczenie o tym, jaki to tusk zły.
Dla władzy jestem raczej wygodny, odprowadzając 32% podatku i nie wykorzystując "możliwości" systemu socjalnego, a jednak dbam o swój kraj i zależy mi na nim.
po pierwsze jesteś śmierdzącym hanysem i nie powinieneś mieć prawa głosu
ps. widzę, że tefauen już nastroił gimbazę, lemingi i lewactwo
Policja powinna mieć pozwolenie na strzelanie do tego awanturującego się motłochu. Pałkami mało boli.
straatveger napisał/a:
Jerzy Urban się wybiera jutro na marsz .
I co nas to obchodzi?
Może poucz się na przyrodę zamiast trollować na sadolu, bo znowu oblejesz szóstą klasę i nie będziesz mógł się wykazać w gimnazjum...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie