Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
vassili 2013-07-14, 22:57 31
@2UP: I gdzie ten obrazek? Jest pusty jak Twoje słowa?

@UP: A ten drugi to pewnie Twój dziadek?
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-14, 22:58 3
Hmm. Mam 500km do W-wy. A co tam. Jak nie będzie mnie stać na bilet to przejdę się na piechotę.

Polacy, czas pokazać klasę tak jak zrobili to parędziesiąt lat temu nasi mężni wojacy.
Nie będzie turas pluł nam w twarz!
Zgłoś
tranzystor 2013-07-14, 22:58 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-14, 23:04 6
Na pewno ktoś ich będzie prowokował, a Ci kibole którzy będą rozrabiać to na pewno będą podstawieni z policji! O TAK! 100%
Zgłoś
sentyy 2013-07-14, 23:14 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-14, 23:15 4
taaaaaaak bol dupy lewakow bo powszechnie wiadomo ze lewaki chca zniszczyc swiat czemu przeciwstawiaja sie dumne prawaki- obroncy wiary i ojczyzny
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-14, 23:24 4
W zeszłym roku zdaje się najwięcej z kosztów napraw poszło na trawnik, który rozorał radiowóz policyjny...
Zgłoś
Hrodgar 2013-07-14, 23:25 4
Zgłoś
sentyy 2013-07-14, 23:31 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-14, 23:45
Ja przyjdę, a Ty?
Zgłoś
wglowiesieniemiesci 2013-07-14, 23:53
w tym dniu niech komuniści zginą a i Marciny niech za duzo nie chleją
Zgłoś
contowsky 2013-07-15, 0:00
każdy powinien przyjść, wyjść w swoim mieście na ulice
Zgłoś
Imper3838 2013-07-15, 0:03 2
I dobrze, każdy na własny sposób świętuje.

I już hejterzy się odzywają. Źle jak marudzimy i siedzimy przed komputerami. A jak wychodzimy na takie marsze to też źle.
Chędożcie się hejterzy. Już na was strzygi i c🤬le czekają na lewicowych marszach.

Chwała Polsce Niepodległej.
Zgłoś
Hrodgar 2013-07-15, 0:21 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-15, 0:32 2
@Loaloa
Troll, czy tylko pewien stopień upośledzenia ? Sorki, ale być może ,,ten śmieszny to bólu pan" oddał całe życie tylko po to, żeby twoje tłuste dupsko mogło wypisywać takie idiotyzmy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem