Film promujący Marsz Niepodległości 2013
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@2UP: I gdzie ten obrazek? Jest pusty jak Twoje słowa?
@UP: A ten drugi to pewnie Twój dziadek?
konto usunięte
2013-07-14, 22:58
Hmm. Mam 500km do W-wy. A co tam. Jak nie będzie mnie stać na bilet to przejdę się na piechotę.
Polacy, czas pokazać klasę tak jak zrobili to parędziesiąt lat temu nasi mężni wojacy.
Nie będzie turas pluł nam w twarz!
konto usunięte
2013-07-14, 23:04
Na pewno ktoś ich będzie prowokował, a Ci kibole którzy będą rozrabiać to na pewno będą podstawieni z policji! O TAK! 100%
konto usunięte
2013-07-14, 23:15
taaaaaaak bol dupy lewakow bo powszechnie wiadomo ze lewaki chca zniszczyc swiat czemu przeciwstawiaja sie dumne prawaki- obroncy wiary i ojczyzny
konto usunięte
2013-07-14, 23:24
W zeszłym roku zdaje się najwięcej z kosztów napraw poszło na trawnik, który rozorał radiowóz policyjny...
konto usunięte
2013-07-14, 23:45
Ja przyjdę, a Ty?
w tym dniu niech komuniści zginą a i Marciny niech za duzo nie chleją
każdy powinien przyjść, wyjść w swoim mieście na ulice
I dobrze, każdy na własny sposób świętuje.
I już hejterzy się odzywają. Źle jak marudzimy i siedzimy przed komputerami. A jak wychodzimy na takie marsze to też źle.
Chędożcie się hejterzy. Już na was strzygi i c🤬le czekają na lewicowych marszach.
Chwała Polsce Niepodległej.
konto usunięte
2013-07-15, 0:32
@Loaloa
Troll, czy tylko pewien stopień upośledzenia ? Sorki, ale być może ,,ten śmieszny to bólu pan" oddał całe życie tylko po to, żeby twoje tłuste dupsko mogło wypisywać takie idiotyzmy.