Film promujący Marsz Niepodległości 2013
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49
I znowu grupy debili nie potrafiących uszanować święta przyjdą tylko po to, by zrobić zadymę. A potem powiedzą, że to wina "policyjnych prowokatorów", Tuska i Antify.
To jak wytłumaczysz fakt, że tam gdzie nie ma POlicji nie ma zadymy? Na marszu POlicja była tylko w niektórych miejscach i tylko tam dochodziło do incydentów.
TV(n) i inne scierwa typu gw skutecznie zniechecaja do udziału w takich marszach bo zamiast pokazac spokojnie idacy tlum wola pokazac zadyme i mowic ze kazdy tam tak rozrabia ze nad głowa świstaja kamienie i race zeby tylko zniechecic bo niebezpiecznie jest podczas gdy tak naprawde jest to bezpieczne
Mam nadzieję, że nie będzie żadnych zamieszek i nie przedstawią patriotów jako bandy. Nie mogę przyjechać ale życzę powodzenia! Nie dajcie się sprowokować !
Cytat:
Oglądałeś może relację któregokolwiek z nie-mainstreamowych mediów z zeszłego roku? Bo ja tak. Wyglądało to mniej więcej tak: tylne rzędy spokój, mimo że policjanci pojawiają się w kadrze (było może parę niewybrednych komentarzy - głownie młodzieży); przejście na czoło pochodu - w kadrze pojawiają się zamaskowani ludzie (ale tylko na ułamek sekundy, bo operatora zainteresowała tekstura chodnika); nagle zaczyna się zadyma - ni z gruchy, ni z pietruchy. Można iść i nie robić zadym z policją? Można. Ale trzeba mieć w głowie MÓZG zamiast destruktywnych skłonności.To jak wytłumaczysz fakt, że tam gdzie nie ma POlicji nie ma zadymy? Na marszu POlicja była tylko w niektórych miejscach i tylko tam dochodziło do incydentów.
Wiem, że tak jest. W moim poście chodziło właśnie o prowokacje POlicji, która na Marszu Niepodległości zdecydowanie nie jest tam po to aby ochraniać ludzi.
vassili, jeżeli stojąca w miejscu policja wystarcza by kogoś sprowokować, to ta osoba ma poważne problemy psychiczne. Albo coś na sumieniu.
Zobacz sobie jak wyglądały uroczystości państwowe na 11 listopada za Kaczyńskiego. Defilada wojskowa, grupy rekonstrukcyjne itp. Nawet za Kwacha coś było. 11.11.2010 to posucha w uroczystościach państwowych. Komoruski olał święto niepodległości.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie