Film promujący Marsz Niepodległości 2013
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I znowu grupy debili nie potrafiących uszanować święta przyjdą tylko po to, by zrobić zadymę. A potem powiedzą, że to wina "policyjnych prowokatorów", Tuska i Antify.
To jak wytłumaczysz fakt, że tam gdzie nie ma POlicji nie ma zadymy? Na marszu POlicja była tylko w niektórych miejscach i tylko tam dochodziło do incydentów.
konto usunięte
2013-07-15, 1:15
konto usunięte
2013-07-15, 1:37
TV(n) i inne scierwa typu gw skutecznie zniechecaja do udziału w takich marszach bo zamiast pokazac spokojnie idacy tlum wola pokazac zadyme i mowic ze kazdy tam tak rozrabia ze nad głowa świstaja kamienie i race zeby tylko zniechecic bo niebezpiecznie jest podczas gdy tak naprawde jest to bezpieczne
konto usunięte
2013-07-15, 9:41
Mam nadzieję, że nie będzie żadnych zamieszek i nie przedstawią patriotów jako bandy. Nie mogę przyjechać ale życzę powodzenia! Nie dajcie się sprowokować !
Za Maxa zawsze piwko, chfała bohaterom, cześć i szzcęść borze.
Cytat:
To jak wytłumaczysz fakt, że tam gdzie nie ma POlicji nie ma zadymy? Na marszu POlicja była tylko w niektórych miejscach i tylko tam dochodziło do incydentów.
Oglądałeś może relację któregokolwiek z nie-mainstreamowych mediów z zeszłego roku? Bo ja tak. Wyglądało to mniej więcej tak: tylne rzędy spokój, mimo że policjanci pojawiają się w kadrze (było może parę niewybrednych komentarzy - głownie młodzieży); przejście na czoło pochodu - w kadrze pojawiają się zamaskowani ludzie (ale tylko na ułamek sekundy, bo operatora zainteresowała tekstura chodnika); nagle zaczyna się zadyma - ni z gruchy, ni z pietruchy. Można iść i nie robić zadym z policją? Można. Ale trzeba mieć w głowie MÓZG zamiast destruktywnych skłonności.
Wiem, że tak jest. W moim poście chodziło właśnie o prowokacje POlicji, która na Marszu Niepodległości zdecydowanie nie jest tam po to aby ochraniać ludzi.
vassili, jeżeli stojąca w miejscu policja wystarcza by kogoś sprowokować, to ta osoba ma poważne problemy psychiczne. Albo coś na sumieniu.
konto usunięte
2013-07-15, 17:31
Zobacz sobie jak wyglądały uroczystości państwowe na 11 listopada za Kaczyńskiego. Defilada wojskowa, grupy rekonstrukcyjne itp. Nawet za Kwacha coś było. 11.11.2010 to posucha w uroczystościach państwowych. Komoruski olał święto niepodległości.