Film promujący Marsz Niepodległości 2013
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-07-14, 21:26
Ból dupy lewactwa za 3... 2... 1...
^ i ból dupy pedałów że więcej osób przyjdzie 11.11 niż na ich c🤬lowskie zbiegowiska.
Wielkie piwo za wstawkę. Widzimy się 11.11. w Warszawie.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
marsz ludzi który pamiętają o tych co walczyli za nasz kraj i którzy mieli dobre intencje .
wielkie piwko
łezka w oku
jestem dumny z historii naszego kraju
lecz nie jestem dumny z obecnego rządu i tych idiotów którzy się tam pchają i niszczą nasz kraj
konto usunięte
2013-07-14, 22:46
Uch... Znowu Polski Faszyzm się reklamuje. Dlaczego znów Państwo będzie to tolerować. Kiedy to plugastwo zniszczy. Wstyd mi za taką Polskę!
PS: Joke

Bić bolszewika, bić!
konto usunięte
2013-07-14, 22:47
Już marsz niepodległości? To jutro może pojawi się jakaś wstawka z choinką...
Gdy już wrócę z Irlandii, czyli za rok, pierwsza rzecz jaką będę chciał zrobić to wybrać się na ten marsz! Teraz to nawet nie mam paszportu..
Diux
2013-07-14, 22:50
Tylko bijcie policjantów tak żeby Warszawy nie zniszczyć
konto usunięte
'OH jakie szlachetne deklaracje, nie zesrajcie się, bo znowu wybory wygra PO/PIS i tyle z tego waszego obalania rządu.
konto usunięte
konto usunięte
2013-07-14, 22:55