Akcja od 00:00 do 5:30.
Żabka w Żorach i paru typów z lepkimi rękami.
Świeżynka znaleziona na youtubie, więcej info nie znam.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@revar
Nie wiesz może która to żabka, bo jakoś jej nie kojarzę.
A typek w białej kurtce ma chyba jakieś cygańskie korzenie. Pół sklepu oj🤬 i ma jeszcze miejsce
konto usunięte
2013-03-26, 16:22
Polaki buraki cebulaki. :X
konto usunięte
2013-03-26, 16:23
Pewnie jakiś mecz się kroił
kapsel666 napisał/a:
Przeciez to ten kraj nas do tego zmusza! Oczywiscie jest to złe ale ten kraj jest jeszcze gorszy, zero perspektyw. K🤬a wyjeżdżam
Przeczytałeś w ogóle to, co napisałeś? Kraj może zmusiłby bezdomnego do kradzieży paru parówek, ale nie zmusza takich przygłupów do kradzieży piwa i jedzenia, żeby było co pić i żreć pod blokiem podczas pogaduszek o tym jak to policja uprzykrza im życie. Co do perspektyw, to daje nam nasz kraj ich wiele. Na przykład pozwala nam nie być złodziejską k🤬ą. Dobra perspektywa? Jak dla mnie świetna.
konto usunięte
2013-03-26, 16:25
Ja złodzieja traktuje na równi z pedofilem, nic tylko zaj🤬.
konto usunięte
2013-03-26, 16:26
Heh... nie dość, że nie chce im się zarobić uczciwie na te zakupy, to jeszcze podp🤬lają dania gotowe, bo im się ugotować nawet nie chce...
Swoją drogą to Pani z Radomia wymięka przy Panu w białej kurtce.
PS - lepszego kamuflażu jak biała kurtka nie udało mu się nigdzie podpierdzielić
konto usunięte
2013-03-26, 16:27
Ciekawe kiedy w TV będzie to tematem zastępczym.
Rozumiem gdyby było to w Radomiu, ale w Żorach k🤬a jego mać ?
Twarze nieskalane inteligencją.
Taki cytat mi się przypomniał:
,,Są tacy, którzy kradną, bo takie mają hobby. Są tacy, którzy kradną,bo są głodni"
Zip Skład -Rap zajawka
przyszla kryska na matyska
konto usunięte
2013-03-26, 16:33
ja p🤬le wiedziałem że będzie przypał
żabka z Pawlikowskiego oraz Powstańców to nie jest. no cóż. twarzyczki dobrze znane.. nie dziwie się- w końcu przyłapani.
2:10 mistrz. Puzniej jak wpadna na psach wszystkich podp🤬li a sam powie ze nie no ja tak tylko wszystko odlorzylem jestem niewinny.
konto usunięte
2013-03-26, 16:43
Gówno im zrobią.