Akcja od 00:00 do 5:30.
Żabka w Żorach i paru typów z lepkimi rękami.
Świeżynka znaleziona na youtubie, więcej info nie znam.
Konto usunięte
2013-03-26, 14:37
Łapy do samych ramion poup🤬lać
Pewnie ojciec ich był cygan..
gościu w białej kurtce by mógł cały sklep wynieść spryciarz j🤬y
Ja jebie, aż mi wstyd że w moim mieście mamy takich c🤬li... up🤬lić rękę, a potem murzyński c🤬j w oko!
Konto usunięte
2013-03-26, 14:46
już widzę ten monolog wewnętrzny - "na pewno nie wpadną na pomysł, żeby zainstalować kamerę na dziale z piwem"
Nie dość że złodzieje, to jeszcze idioci
Przeciez to ten kraj nas do tego zmusza! Oczywiscie jest to złe ale ten kraj jest jeszcze gorszy, zero perspektyw. K🤬a wyjeżdżam
nie prosciej caly regal wyniesc bylo
Myśle se na początku co oni kradną przecież tyle piwska stoi a oni jakieś parówki czy inne głupoty podp🤬lają jak już kraść to konkret.
jeden ma okulary, nie do rozpoznania niczym superman
Nie no, warto było sobie siarę robić na całą Polskę. Też mam takich znajomych mędrków. Kradli parówki, kiełbasy itd itd. Jaka była kicha jak ich kasjerka przycięła i wszystko musieli wyjmować. Debile...
Konto usunięte
2013-03-26, 15:46
mają chłopy przej🤬e, bo kamera wszystkiego nie wychwyci, a kierownik zezna, że mu ukradli 5 razy więcej i będą musieli za to zapłacić. Teraz on ich okradnie, ale w taki sposób, że mu c🤬ja zrobią... prościej ujmując zrobili darmowe zakupy na dużą kwotę kierownikowi sklepu.
Przej🤬i goście, widać już profesjonalnie kurtki do tego przygotowane, pewnie nie pierwszy raz.
Rozstrzelanie to za mało...
podpis użytkownika
:dupofala: :kupa_radosci:
:mysle: