jeśli ma ktoś z Was konto na mistrzowie.org, dałoby rade to wrzucić? czy kwejka ?
voldoende napisał/a:
żabka z Pawlikowskiego oraz Powstańców to nie jest. no cóż. twarzyczki dobrze znane.. nie dziwie się- w końcu przyłapani.
Aleje Wojska Polskiego i Korfanty też odpadają
ten jeden na początku to k🤬a jakby w jakimś teleturnieju grał "Kto wyniesie najwięcej w najkrótszym czasie to wygrywa"...
k🤬a jacy tu wszyscy uczciwi...
Konto usunięte
2013-03-26, 17:00
gruchens napisał/a:
Nie dość że złodzieje, to jeszcze idioci
To samo chciałem napisać, chyba każdy wie, że ten fragment żabki (który w wielu sklepach wygląda podobnie) jest pod okiem kamery, a jak ktoś nie wie to łatwo się domyślić

na szczęście dobrze widać mordy więc bekną i ładnie za wszystko za płacą
Panowie ta żabka to ta na sikorskim obok banku

.
Jap🤬le, co za bydło. Faktycznie, co innego coś z głodu zaj🤬, albo nie wiem no, jakieś drobne gówno, typu jedno piwko, czy innego sznikersa. Ale to jest k🤬a żałosne bydło!
Współczuję właścicielowi sklepu, bo wiele Żabek działa na zasadzie franczyzy i to jakiś prywatny typ dostaje po kieszeni, a nie korpo. C🤬je zasrani.. a i tak gówno dostaną, bo do 250 złotych to jest tylko wykroczenie, karane często mandatem.
Konto usunięte
2013-03-26, 17:16
Pewnie żabole jak w Żabce

(żabol - kibic Górnika Zabrze)
gieksiarz74 napisał/a:
k🤬a jacy tu wszyscy uczciwi...
Bo jak kraść to miliony...a nie takie złodziejskie ścierwo robi szkody właścicielowi sklepu bo k🤬a mają taki kaprys idioci - i to jeszcze na przypał.
Nam już kilka razy włamano się do piwnicy kradnąc elektronarzędzia, dobry rower itp. i wiem co to za zj🤬e uczucie. Ty musisz zap🤬lać, żeby coś kupić, a taki frajer jeden z drugim myśli, że mu wszystko wolno i te ich złodziejskie sk🤬iałe rączki biorą wszystko co popadnie. Uj🤬 po same łokcie!
Konto usunięte
2013-03-26, 17:19
A najgorsze jest to ze nic im nie mogą zrobić. Niska szkodliwość czynu bo za mala kwota kradzieży. Mandacik i do domu.
Konto usunięte
2013-03-26, 17:29
xensis napisał/a:
Łapy do samych ramion poup🤬lać
ja bym proponował przy samej dupie. wtedy juz na pewno beda nieszkodliwi
Ty widział masową kradzież.
Konto usunięte
2013-03-26, 17:41
kapsel666 napisał/a:
Przeciez to ten kraj nas do tego zmusza! Oczywiscie jest to złe ale ten kraj jest jeszcze gorszy, zero perspektyw. K🤬a wyjeżdżam
Dałbym Ci buzi na do widzenia ale nie mam na to czasu BO PRACUJE!
Proponuje wyjazd do Grecji albo na Cypr! Tam perspektywy są zajebiste