Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Przeglądajac Onet (wiem ze c🤬jowa strona) natrafilem na ciekawy artykul Pomyślalem ze podziele sie z Wami tymi nowinkami ze świata

Ponad 300 muzułmanów trafiło do aresztów w Sankt Petersburgu. Policja podejrzewa ich o utworzenie w Rosji nielegalnej organizacji religijnej. Jeden z zatrzymanych jest autorem zamieszczanych w internecie tekstów o charakterze ekstremistycznym i filmów o zamachach terrorystycznych. Policyjna akcja trwała w Sankt Petersburgu prawie dobę. Funkcjonariusze nie ujawniali żadnych szczegółów. Oficjalnie informowali jedynie, że poszukują osób wzywających do przemocy i waśni religijnych.

Dziś ujawniono, że chodziło o zlikwidowanie radykalnej organizacji religijnej, która nielegalnie funkcjonowała w mieście nad Newą. Na jednym z petersburskich bazarów odkryto sale modlitewne, w których przebywało kilkaset osób.

Według policji łącznie do aresztów trafiło 300 osób, według lokalnych mediów ponad 700. Część z zatrzymanych zostanie deportowana z Rosji. Inni staną przed sądem.

W Rosji sie nie p🤬lą Artykuł w całości zerżnięty z Onetu
link do tematu:Źródło
Zgłoś
Jurny_Ziemniak 2013-02-09, 17:40 34
O proszę rosjanie jednak mają ludzkie odruchy
Tak trzymać.

podpis użytkownika

UWAGA!
Moje posty mają postać humorystyczną.
Nie mam na celu nikogo nimi obrazić.
>>Kliknij! <<
Zgłoś
Stoho 2013-02-09, 17:40 72
Putin sie nie p🤬li w tańcu...
Zgłoś
szybkiebuty* 2013-02-09, 17:57 9
szkoda, że u nas tak nie ma...

podpis użytkownika

i40.tinypic.com/2ns88d4.jpg
Zgłoś
c................w 2013-02-09, 18:21
up
szkoda, nie jest kolorowo ;(
Zgłoś
FrasQs 2013-02-09, 18:59 8
Rosjanie jedyna nadzieja tego świata
Zgłoś
Kapral Poproszek 2013-02-09, 19:05 8
"Według policji łącznie do aresztów trafiło 300 osób, według lokalnych mediów ponad 700."
400 zdążyli zlikwidować i przerobić na nawóz, reszty nie mogli bo się media dowiedziały
Zgłoś
R................s 2013-02-09, 19:13 2
w końcu ktoś coś zaczyna robić......... może tak być, że ostatnim bastionem białego człowieka będzie rosja.

Mamy przej🤬e
Zgłoś
m................k 2013-02-09, 19:35 3
@up zawsze możemy wrócić pod "opiekuńcze skrzydła bratniego narodu". W sumie z dwojga złego wolę ruskich. Wystarczy się nie wychylać a małe szanse żeby szary obywatel oberwał od dyktatury. A po brudasach wszystkiego się spodziewać można.
Zgłoś
g................1 2013-02-09, 19:39 4
Mimo wszystko, ruskie myślą trzeźwo
Zgłoś
R................w 2013-02-09, 19:43 1
właśnie nawet ruskie sie cykają ciapatych
Zgłoś
Gl0BaL 2013-02-09, 19:46 1
To z Ruskimi powinniśmy trzymać. Może nie gospodarczo, ale mentalnie. Wiem że c🤬je nas kiedyś rozkradli, porozp🤬alali naszą inteligencję narodową, ale oni generalnie chcieli dla Polski dobrze. Nie to co Szwabia, ci to chcieli nas rozj🤬 w drobny mak. To w Ruskim zaborze mieliśmy więcej przywilejów. To dzięki Ruskom staliśmy się niepodlegli (nooo... może nie do końca, ale to oni wyk🤬ili wroga nr.1 - szwabów). Teraz tylko czekać aż ochronią nas przed szmatogłowymi
Zgłoś
Y................9 2013-02-09, 19:48 4
przeczytałem pierwsze trzy słowa tytułu i bez zastanowienia dałem piwo.
Zgłoś
Bewup 2013-02-09, 19:55 10
Ruscy już zaczynają wiosenne porządki

podpis użytkownika

Pendulum + Knife Party + Noisia
Zgłoś
S................T 2013-02-09, 20:05 10
mahomet był pedofilem i gw🤬cił małe dziewczynki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie