konto usunięte
2014-02-18, 11:08
Wreszcie zamiast walki pomiędzy partiami ktoś zrobił coś ze szlachetnych pobudek. To jednak jeszcze zdecydowanie za mało, bo jak dzieci mogą czuć się równe innym ludziom, skoro nigdy nie uprawiały seksu? A kto może nauczyć je tej trudnej sztuki lepiej, niż doświadczony dorosły? Jeśli taki program nauczania powstanie, to dzieci dowiedzą się, jak wspaniały jest świat erotyki i seksu i nie będą bały się go uprawiać od najmłodszych lat - jakim prawem mamy faszystowsko zakazywać im tej przyjemności? Niech zobaczą też, jak miłe może być współżycie nie do końca konwencjonalne - nauczmy je seksu oralnego, a szczególnie analnego. A w ramach równouprawnienia homoseksualistów nauczmy dzieciaczki tolerancji seksualnej - niech odbywają stosunki z rówieśnikami tej samej płci, na ocenę. Myślę, że nawet nauczyciela dla chłopców będzie łatwo znaleźć, bo źli ludzie wreszcie wypuścili go na wolność...
Cieszę się, że nie mam dzieci, bo widzę, że również w Polsce byłbym prześladowany za to, że wychowuję dziecko zgodnie ze swoim światopoglądem. A tej prężnie działającej pani życzę z całego serca gw🤬tu przez grupę sfrustrowanych czarnych gejów, którzy będą w ten sposób walczyć z homofobią.
@up Nie wiem,czyś głupi czy po prostu troll,ale łap to:
konto usunięte
2014-02-18, 12:52
Do czego nasz kraj zmierza... Czy dziecko w wieku 4 lat ma jakikolwiek pociąg seksualny? Bo chyba na tym etapie rozwoju chłopaki i dziewczynki sobie raczej docinają, tzn. chłopcy trzymają się razem a "baby" niech spieprzają... Psychika dziecka nie pojmuje jeszcze wtedy takich rzeczy jak trzymanie się z dziewczyną za rękę a co dopiero seks
A wywiad z panią minister edukacji niedługo na polskiej antenie będzie wyglądał mniej więcej tak:
kosy na sztorc i na Warszawę, tyle w temacie