👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też tak miedyś miałem jak im sie cola skonczyła w MaQ to kasjerka powiedziała.
"macie farta, tej coli nie mozemy rozcieńczać"
To ekstrakt z murzyna. Zawiera śladowe ilości orzechów arachidowych oraz HIV.
szefooo napisał/a:
Też tak miedyś miałem jak im sie cola skonczyła w MaQ to kasjerka powiedziała.
to co pijesz z refilla w macu czy kfc, do restauracji przyjezdza w postaci syropu (10 litrowe kartony), wiec oczywistym jest ze jest rozcienczane z przefiltrowana kranowka (w czasie nalewania z dystrybutora mozna nawet dostrzec dwa strumienie - jeden wody, drugi syropu. A potem niezorientowani tacy jak Ty mowia ze rozcienczamy normalna cole). wypilbys nierozcienczone to bys sie zrzygal

@remind25:
to różnica czy doleją do tego syropu tyle wody ile trzeba czy dwa razy więcej, skoro i tak muszą dolać, to dla nich lepiej, bo kto się kapnie czy leją za dużo?
srasz wać pan głupoty po prostu
to różnica czy doleją do tego syropu tyle wody ile trzeba czy dwa razy więcej, skoro i tak muszą dolać, to dla nich lepiej, bo kto się kapnie czy leją za dużo?
srasz wać pan głupoty po prostu

3 murzyny na jednym zdjęciu? kto za to zapłaci?
cztery złote dwa... czterdzieści groszy !
cztery złote dwa... czterdzieści groszy !

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie