pumba napisał/a:
W tym przypadku lim dąży do 0
![]()
Kolego słabo. Stała przez zero dąży do nieskończoności.
I na co się Wam taka wiedza przydała? Żeby wpisać raz w życiu komentarz na sadolu?
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
bloodwar napisał/a:
I na co się Wam taka wiedza przydała? Żeby wpisać raz w życiu komentarz na sadolu?
Do McDonald's, żeby się na kasie nie jebnąć
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.

co jak co ale na sadolu można się pochwalić swoją wiedza;] powinno takie coś być prze rejestracji na sadolu;]
np
lim x/x^2=?
x->niesk.
np
lim x/x^2=?
x->niesk.

Dick napisał/a:
Do McDonald's, żeby się na kasie nie jebnąć
Musisz mierzyć innych swoją miarą?

W nauce matematyki nie chodzi zwykle o jej przydatność, tylko o rozwój intelektu. Z podnoszenia ciężarów też c🤬j jest, ale bez tego mięśnie nie urosną, tak samo z mózgiem i matematyką.
Kod:
Kolego słabo. Stała przez zero dąży do nieskończoności.
Tylko, że przez 0 nikt jeszcze nie podzielił, to znaczy próbowali, ale Ziemia wybuchła :/
A ja właśnie wróciłem naj🤬y z pasterki i potwierdzam, znajomość matematyki przydaje mi się głównie do zrozumienia tych żarcików na sadistikkkku... Żryjcie suszone logarytmy, wesołych !
@bloodwar
Niektórzy lubią poszerzać swoje horyzonty. Reszta to plebs jak ty.
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Niektórzy lubią poszerzać swoje horyzonty. Reszta to plebs jak ty.
podpis użytkownika
Little children, near and far,Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Tak dokładnie, to mamy granicę prawo- i lewostronną, więc limes dąży do plus lub minus nieskończoności. Uczcie się, bo jak mnie potem ojebiecie przy wydawaniu reszty w Mcd, to się wk🤬ię.