Wybierają najgłupsze odpowiedzi, a jak ktoś dobrze odpowiada, to go nie pokazują, ogarnijcie.
B................g
2011-04-29, 13:12
Niech zbiorą ich wszystkich w jednym pomieszczeniu.
A potem, "skoro oddychamy wodą" i różne takie, wpuszczamy tygrysy.
jakim cudem z 3+3*3 mu wyszlo 11?
F................r
2011-04-29, 14:08
Ja nigdy nie umiałem matematyki a znałem wszystkie odpowiedzi... co za plebsy
n................z
2011-04-29, 15:02
A miałem już taką nadzieję, że MtB już nie będzie na sadisticu :/
a................5
2011-04-29, 15:27
Prowadzący wygląda na większego idiotę niż wszyscy odpowiadający razem wzięci, tyle, że on ma odpowiedzi i cwaniakuje. Chętnie bym wziął udział w tym programie pod warunkiem, że jedno pytanie zadaję ja- jedno on.
Co nie zmienia faktu, że ludzie z filmu to debile
Blondi zostaw matme, chodź się r🤬ać!
r................d
2011-04-29, 17:56
Rozumiem,że można nie pamiętać,czym jest liczba pierwsza,w c🤬j nikomu niepotrzebne nazwy zbiorów,ale no k🤬a,nie pamiętać,ile jest 7x6 czy coś innego z tabliczki mnożenia,to już przegięcie.Takich rzeczy człowiek uczy się od podstawówki,jak nie wcześniej.Średnio inteligentny naj🤬y człowiek znałby na takie pytanie odpowiedź lub po prostu te 2-3sekundy policzyłby w głowie,a nie,k🤬a,strzelał.
Ja p🤬lę,powoli tracę wiarę w ludzi.I rozumiem,że program jest ustawiony i pokazuje w większości ludzi,którzy nie znali poprawnych odpowiedzi,ale to nie zmienia faktu,że idioci są wśród nas.Sądzę,że gdybym ja czuł,iż robię z siebie idiotę przed kamerą,to po drugim pytaniu bym poszedł w p🤬du,a nie siedział do końca,by jeszcze bardziej się poniżyć...
popieram kolege wyzej, aczkolwiek uwazam ze definiacje zbiorow i liczby prostej nie jest to cos nie pojetego i mozna to pamietac. Osobiscie jestem na mat-fiz-infie i na wiekszosc pytan odpowiadalem w przeciagu ulamka sekundy, wiec nie sa to na tyle trudne rzeczy aby odpowiadac w ten sposob.
Za c🤬j pojec nie umiem jak grubemu wyszlo 11...
To sa rzeczy proste , czekajcie na logarytmy lub rownania trygonometryczne :|
Z jakiej paki im takie liczby dziwne wychodziły?
podpis użytkownika
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Chyba ich poj🤬o jeżeli myślą ze dla jakiejś c🤬jowej koszulki wyśle im swój projekt...
blondyneczka jest mniam, mniam. Nawet jak palnie głupotę, to z tym uśmiechem wszystko się wybaczy.
G................y
2011-04-29, 19:19
i tak miażdży pierwiastek 3st z 27 hahahah 2 pierwiastek z 5, żeby chociaż poprawnie umiał wyciągnąć liczbę spod pierwiastka a on c🤬j wie co zrobił
nic nie przebije tych tekstów na ekranie "Kuba to.." czy "Kuba tamto...", które on przecież sam o sobie pisze