Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:49
Emily Long opublikowała na TikToku post o diagnozie raka mózgu u męża oraz stresie i żałobie z jakimi borykała się rodzina.

Następnie zastrzeliła swojego 48-letniego męża, Ryana Longa, oraz dwoje z trójki dzieci, 8-letniego Parkera i 6-letniego Ryana, a następnie popełniła samobójstwo 18 sierpnia.

Ryan Long zginął od wielu ran postrzałowych. Dzieci zginęły od pojedynczych ran postrzałowych.

W domu znaleziono nienaruszone trzecie, trzyletnie dziecko.

independent.co.uk/news/world/americas/crime/emily-long-cancer-tiktok-n...

Zmieniono 8 razy Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-08-27, 17:12 11
Zgłoś
JoSeed 2025-08-27, 17:15 60
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-08-27, 18:33 4
Miłość do grobowej deski.
Zgłoś
Castamir 2025-08-27, 18:58 8
JoSeed napisał/a:

Typowe zakończenie depresji.

Mam depresję.
Czy znalezienie małżonki aby otworzyć możliwość ostatecznego rozwiązania problemów metodą tu podaną mogłoby pomóc?
Tylko skąd wziąść małżonkę?
Zgłoś
JoSeed 2025-08-27, 19:00 8
Castamir napisał/a:

Mam depresję.
Czy znalezienie małżonki aby otworzyć możliwość ostatecznego rozwiązania problemów metodą tu podaną mogłoby pomóc?
Tylko skąd wziąść małżonkę?

Ja bym zaczęła od psa lepszy przyjaciel...
Zgłoś
Castamir 2025-08-27, 19:11 12
JoSeed napisał/a:

Ja bym zaczęła od psa lepszy przyjaciel...

Mam uczulenie na psy, i już służę kotu. Czarnemu, jeśli to ma jakiś związek z depresją.
Zgłoś
JoSeed 2025-08-27, 19:17 7
Castamir napisał/a:

Mam uczulenie na psy, i już służę kotu. Czarnemu, jeśli to ma jakiś związek z depresją.

Już Cię lubię 👍
Zgłoś
elim 2025-08-27, 19:21 11
Pamiętajcie żeby unikać wariatek, może i seks będzie dobry, ale z życia w związku zrobią wam piekło, albo tak jak tutaj zakończą je bardzo brutalnie.
Zgłoś
Raaaf 2025-08-27, 19:23 5
Silna niezależna kobita...
Zgłoś
JoSeed 2025-08-27, 20:27 2
Raaaf napisał/a:

Silna niezależna kobita...

Przez przypadek napisałeś prawdę...
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-08-27, 21:04 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
xdrt 2025-08-27, 21:35 4
TwójCzarnyPan napisał/a:

Gdybym ja miał nieuleczalny nowotwór, to sam poprosiłbym żeby mi ktoś strzelił w łeb. Więc może jemu zrobiła przysługę. Ale po co dzieci i samobójstwo?
No, ta by się nadawała, ale już nie jest dostępna.

Pieniądze z pensji męża xD
Widać przekalkulowała jak musiałaby harować na 1+3 sama.
Małego ktoś może weźmie do adopcji, zapomni i będzie żył w nowej rodzinie.
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2025-08-27, 22:01 11
Zgłoś
Selekcjoner 2025-08-27, 23:17 1
Samobójstwo rozszerzone
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem