O kurde, ale matula. Zamiast zmotywować dziecko czy coś to kurde... Jeszcze na koniec udaje że nie słyszała i się droczy, wmawia jej że najgorsza... k🤬a, pochlastać się można z taką rodzinką

Pani z Politechniki Wrocławskiej, kto by pomyślał, że ma taką jędzę za starą.

dziarski napisał/a:
to c🤬j nie reżyserowane, widać że zażenowanie niezłe wywoałała
A świstak siedzi i zawija je w te sreberka

Ja bym p🤬lna mirabelki serwowane z sosem z nasypu. I c🤬j.
Widać tu do czego ludzie są zdolni dla pieniędzy.
Sprzedadzą siebie , rodzinę itd.
Jednym słowem KUREWSTWO !
Sprzedadzą siebie , rodzinę itd.
Jednym słowem KUREWSTWO !

Jeden zwrot odda to najlepiej, a mianowicie po prostu "O K🤬A..."

@bravoteampolska
Żebyś kurde wiedział! TVN to oszuści, którzy tak naprawde trzymają z PO. Jeden ze znajomych był na pewnej imprezie w miejscu gdzie krecili masterszefa i akurat udało mu sie zobaczyc kto jest zwyciezca programu, jakiś miesiac lub wiecej przed emisją odcinka ( a durni ludzie wysyłają smsa ''na żywo'' żeby wybrac zwycięzce ) I co ? policja, prokuratura, zarzuty. Jednym slowem - Manipulacja i WŁADZA. H🤬j im w dupe!
Niech ktoś zacznie rewolucje bo mnie trafia jak nas robia w tym kraju!
Żebyś kurde wiedział! TVN to oszuści, którzy tak naprawde trzymają z PO. Jeden ze znajomych był na pewnej imprezie w miejscu gdzie krecili masterszefa i akurat udało mu sie zobaczyc kto jest zwyciezca programu, jakiś miesiac lub wiecej przed emisją odcinka ( a durni ludzie wysyłają smsa ''na żywo'' żeby wybrac zwycięzce ) I co ? policja, prokuratura, zarzuty. Jednym slowem - Manipulacja i WŁADZA. H🤬j im w dupe!
Niech ktoś zacznie rewolucje bo mnie trafia jak nas robia w tym kraju!
Szanuje rodziców i wgl te rzeczy, ale jak tu takiej nie wyj🤬 w czerep ?
nyga_20, znajomy cie w c🤬ja zrobil. W tym programie to nie widzowie wybieraja zwycięzce. Swoją drogą to chyba sam musiałeś mieć taką sukę za matke bo na strasznego frustrata wyrosłeś
podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zakładając że nie jest to reżyserowane (
) to kocham takie dramaty. Matka k🤬a, naprawdę wk🤬ia to człowieka kiedy mimo tego, że zaszedłeś naprawdę daleko, otrzymujesz w zamian tekst "mogłeś to zrobić lepiej" i to jeszcze od rodziców...
Aleee
Kocham takie akcje ponieważ niedoj🤬i ludzie zamiast zachować dla siebie swoje dramaty rodzinne i porażki, dodatkowo udzielają wywiadów i wyciągają swoje brudy na calutką Polskę
Czyż to nie jest tak pięknie żenujące !
Jak to było w jakimś filmiku na hardzie "money talks"

Aleee

Kocham takie akcje ponieważ niedoj🤬i ludzie zamiast zachować dla siebie swoje dramaty rodzinne i porażki, dodatkowo udzielają wywiadów i wyciągają swoje brudy na calutką Polskę

Czyż to nie jest tak pięknie żenujące !

Jak to było w jakimś filmiku na hardzie "money talks"

Websterthe1 napisał/a:
nyga_20, znajomy cie w c🤬ja zrobil. W tym programie to nie widzowie wybieraja zwycięzce. Swoją drogą to chyba sam musiałeś mieć taką sukę za matke bo na strasznego frustrata wyrosłeś
dobra musze przyznac z tymi smsami to nie bylem pewien bo nie znam programu - sam to dopowiedziałem bo myslalem ze tak jest. co do fotek to są autentyczne i tak czasami jestem frustratem kiedy jak widze jak stacza sie ten kraj, a to ze jestem anty PO nie znaczy ze jestem za PiS tak (moze tak pomyslaleś ) wlasciwie to w zadnej partii chyba nie ma nadziei. W kazdym razie chodzi mi o to jaką niesprawiedliwą wladze mają niektore ugrupowania. Jak wiadomo ITI lubi sie z panami z PO ( ktora jest przy korycie ). Do kolegi policja zawitała na drugi dzien za glupie foty z nakazem aresztowania kiedy na nakaz zatrzymania gorszego przestepcy trzeba czekac troche dluzej...Nie jestem specjalistą od polityki czy prawa ale sam pomyśl. Acha a oprocz tego prokurator powiedzial po cichu kolesiowi ze musieli go zgarnac bo jedna z wazniejszych osobistosci w tvnie -nie bd pisał kto- zadzwoniła w tej sprawie.
Nie spinam się, nie każe komuś w to wierzyć, ja swoje wiem

K🤬a, gdyby nie to, że film jest spoko, a użytkownicy sadola z kwejka, to bym pomyślał, że jestem na sadisticu... K🤬a, wracajcie na kwejka pojeby!
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
podpis użytkownika
Zastępuję kierownika podczas jego nieobecności.Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.