Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
dziarski 2013-10-21, 23:04
to c🤬j nie reżyserowane, widać że zażenowanie niezłe wywoałała
Zgłoś
K................a 2013-10-21, 23:06 3
O kurde, ale matula. Zamiast zmotywować dziecko czy coś to kurde... Jeszcze na koniec udaje że nie słyszała i się droczy, wmawia jej że najgorsza... k🤬a, pochlastać się można z taką rodzinką
Zgłoś
D................s 2013-10-21, 23:10 4
Pani z Politechniki Wrocławskiej, kto by pomyślał, że ma taką jędzę za starą.
Zgłoś
bravoteampolska 2013-10-21, 23:12
dziarski napisał/a:

to c🤬j nie reżyserowane, widać że zażenowanie niezłe wywoałała

A świstak siedzi i zawija je w te sreberka
Zgłoś
J................r 2013-10-21, 23:24
Ja bym p🤬lna mirabelki serwowane z sosem z nasypu. I c🤬j.
Zgłoś
wik19740 2013-10-21, 23:34 2
Widać tu do czego ludzie są zdolni dla pieniędzy.
Sprzedadzą siebie , rodzinę itd.
Jednym słowem KUREWSTWO !
Zgłoś
Bad Mother Fucker 2013-10-21, 23:42
Ja p🤬le szok!
Zgłoś
K................h 2013-10-21, 23:56
Jeden zwrot odda to najlepiej, a mianowicie po prostu "O K🤬A..."
Zgłoś
n................0 2013-10-22, 0:01
@bravoteampolska
Żebyś kurde wiedział! TVN to oszuści, którzy tak naprawde trzymają z PO. Jeden ze znajomych był na pewnej imprezie w miejscu gdzie krecili masterszefa i akurat udało mu sie zobaczyc kto jest zwyciezca programu, jakiś miesiac lub wiecej przed emisją odcinka ( a durni ludzie wysyłają smsa ''na żywo'' żeby wybrac zwycięzce ) I co ? policja, prokuratura, zarzuty. Jednym slowem - Manipulacja i WŁADZA. H🤬j im w dupe!

Niech ktoś zacznie rewolucje bo mnie trafia jak nas robia w tym kraju!
Zgłoś
quatero 2013-10-22, 0:02
Szanuje rodziców i wgl te rzeczy, ale jak tu takiej nie wyj🤬 w czerep ?
Zgłoś
filipczax_ck 2013-10-22, 0:16 1
matka madzi przy niej to c🤬j
Zgłoś
Websterthe1 2013-10-22, 0:28
nyga_20, znajomy cie w c🤬ja zrobil. W tym programie to nie widzowie wybieraja zwycięzce. Swoją drogą to chyba sam musiałeś mieć taką sukę za matke bo na strasznego frustrata wyrosłeś

podpis użytkownika

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zgłoś
B................3 2013-10-22, 0:59
Zakładając że nie jest to reżyserowane ( ) to kocham takie dramaty. Matka k🤬a, naprawdę wk🤬ia to człowieka kiedy mimo tego, że zaszedłeś naprawdę daleko, otrzymujesz w zamian tekst "mogłeś to zrobić lepiej" i to jeszcze od rodziców...
Aleee
Kocham takie akcje ponieważ niedoj🤬i ludzie zamiast zachować dla siebie swoje dramaty rodzinne i porażki, dodatkowo udzielają wywiadów i wyciągają swoje brudy na calutką Polskę
Czyż to nie jest tak pięknie żenujące !
Jak to było w jakimś filmiku na hardzie "money talks"
Zgłoś
n................0 2013-10-22, 1:18
Websterthe1 napisał/a:

nyga_20, znajomy cie w c🤬ja zrobil. W tym programie to nie widzowie wybieraja zwycięzce. Swoją drogą to chyba sam musiałeś mieć taką sukę za matke bo na strasznego frustrata wyrosłeś

dobra musze przyznac z tymi smsami to nie bylem pewien bo nie znam programu - sam to dopowiedziałem bo myslalem ze tak jest. co do fotek to są autentyczne i tak czasami jestem frustratem kiedy jak widze jak stacza sie ten kraj, a to ze jestem anty PO nie znaczy ze jestem za PiS tak (moze tak pomyslaleś ) wlasciwie to w zadnej partii chyba nie ma nadziei. W kazdym razie chodzi mi o to jaką niesprawiedliwą wladze mają niektore ugrupowania. Jak wiadomo ITI lubi sie z panami z PO ( ktora jest przy korycie ). Do kolegi policja zawitała na drugi dzien za glupie foty z nakazem aresztowania kiedy na nakaz zatrzymania gorszego przestepcy trzeba czekac troche dluzej...Nie jestem specjalistą od polityki czy prawa ale sam pomyśl. Acha a oprocz tego prokurator powiedzial po cichu kolesiowi ze musieli go zgarnac bo jedna z wazniejszych osobistosci w tvnie -nie bd pisał kto- zadzwoniła w tej sprawie.
Nie spinam się, nie każe komuś w to wierzyć, ja swoje wiem
Zgłoś
UBcjaPOLSKA 2013-10-22, 3:17
K🤬a, gdyby nie to, że film jest spoko, a użytkownicy sadola z kwejka, to bym pomyślał, że jestem na sadisticu... K🤬a, wracajcie na kwejka pojeby!

podpis użytkownika

Zastępuję kierownika podczas jego nieobecności.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie