👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Beata piękna kobieta, ale współczuje jej mężowi (jak nie ma jeszcze to przyszłemu), bo ta stara pinda na 100% będzie się do wszystkiego w tym związku wpierd@lać...
Nikt tu nie jest córką ani matką nikt nie ma męża to są normalne aktorki grające swoje role. Wszystko jest ustawione od początku do końca. Ustalony jest cały scenariusz oraz teksty. Każdy kto myśli inaczej jest skończonym idiotą. Pamiętajcie w telewizji wszystko, ale to wszystko jest wyreżyserowane. Pozdrawiam.

Taka mamuśke to bym trzymał w ogrodzie po szyje zakopaną w ziemi

odwieczny problem ludzkości ... jak sprostać wymaganiom rodziców

to gówno jest kręcone tak, żeby nakręcić oglądalność a jak ktoś wierzy, że takie jest prawdziwe życie to jest nieźle otumaniony
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie