📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

dirtytricks napisał/a:
lamus w passacie
masz coś do passatów?!

Passaty są dla ćwoków bez jakiegokolwiek gustu, pod maską turboklekot 1.9 i lasn pełną parą!
noth napisał/a:
Ty to bielsko-biała w centrum?
Bielsko - Biała skrzyżowanie Mostowej z Grażyńskiego obok Sfery ,ale dziś już trochę inaczej to wygląda

jak ciagnie goscia z samochodu to ten wyglada jak doktor guma z fantastycznej 4
powstawiajcie jak ktos lubi: ,,,,,
powstawiajcie jak ktos lubi: ,,,,,

jasne, naćpany jak cholera
a po alko to tylko się zabawnie robi

a po alko to tylko się zabawnie robi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie