C🤬JOWE PO CAŁOSCI! Gdybym miał taką możłiwość to usunalbym Ci konto za ten filmik bo po 1 to widać, ze to jest ściema koleżka smieje sie i gada do nich (młody głos) w dodatku trep jak c🤬j, ale to już inna bajka po 2 jest tak c🤬jowy , ze az mi sie gówno o uszy odbija jak go oglądam
pozdrawiam
pozdrawiam
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem..."
Kmil69 napisał/a:
C🤬JOWE PO CAŁOSCI! Gdybym miał taką możłiwość to usunalbym Ci konto za ten filmik bo po 1 to widać, ze to jest ściema koleżka smieje sie i gada do nich (młody głos) w dodatku trep jak c🤬j, ale to już inna bajka po 2 jest tak c🤬jowy , ze az mi sie gówno o uszy odbija jak go oglądam
pozdrawiam
przepraszam.

na końcu ,chciał się zabrac żółtym maluchem do domu,ale go nieznacznie znioslo.
Kmil69 napisał/a:
pozdrawiam
Stary jak Ci się gówno o uszy odbija to wypada by się umyć

Święta idą a ty up🤬lony do stołu chcesz zasiąść?

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem