👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nawet fanowskie filmy są lepsze od naszych rodzimych produkcji ;/...

Aż mnie ciarki przeszły jak usłyszałem tę muzykę. Tyle wspomnień, tyle rozwalonych wrogów w obu częściach gry (chociaż pierwsza bardziej mi się podobała ze względu na zadziorną twarz bohatera
). Ech...

3m napisał/a:
Aż mnie ciarki przeszły jak usłyszałem tę muzykę. Tyle wspomnień, tyle rozwalonych wrogów w obu częściach gry (chociaż pierwsza bardziej mi się podobała ze względu na zadziorną twarz bohatera
). Ech...
Pograj w trójkę

naprawdę świetna produkcja, piwo leci.
bardzo podobał mi się motyw z wczytywaniem gry, chociaż nie wiem jak mogli pominąć środki przeciwbólowe.
Pytanie z innej beczki:
Czy przypadł wam do gustu film z Wahlbergiem?
Mnie się podobał pomimo słabych recenzji (i za Monę mogliby podstawić kogo innego)
bardzo podobał mi się motyw z wczytywaniem gry, chociaż nie wiem jak mogli pominąć środki przeciwbólowe.
Pytanie z innej beczki:
Czy przypadł wam do gustu film z Wahlbergiem?
Mnie się podobał pomimo słabych recenzji (i za Monę mogliby podstawić kogo innego)

ludzie tak się jarają tym gościem od 15 lat tak od 15 już, widziałem pierwszy trailer gry 1997, ciekawe kiedy zaczęli nad nią prace ? widocznie wcale nie jestem taki stary ;d chociaż gra była przełomem to chęć bycia takim gościem jak max to pedalstwo ;d

roma21 napisał/a:
@haqer a widziałeś Battlefield 3: Missing Patrol?Jak nie to tnij.org/sarp nie chce mi dodać bo film jest dłuższy niż 20 min...
Nieźle to zrobili, ale nie rozumiem po cholerę wzięli do tego jakichś gimnazjalistów.
14-16 latek z dorysowanym zarostem, który udaje komandosa wygląda idiotycznie.

Ta produkcja jest milion razy lepsza od filmu hamerykańskiego o tym samym tytule. Gra klasyk i dzięki użytym dźwiękom i przerywnikom w tym filmie czuje się jej klimat

Pan kapitan napisał/a:
Nieźle to zrobili, ale nie rozumiem po cholerę wzięli do tego jakichś gimnazjalistów.
14-16 latek z dorysowanym zarostem, który udaje komandosa wygląda idiotycznie.![]()
zgadzam się ale pomysł i produkcja dobra

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie