📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Na czym można w Polsce zarobić na taki samochód? Na dymaniu pracowników za najniższą krajową i dymaniu US😆
Auto rozebrane przez ratowników .Gdyby sprawa nie została nagłośniona ,to pewnie wróciłby na uliceę za kilka miesięcy.
Założę się że kierowniczka zajmowała się pieseczkiem zamiast uważać na drogę.
Założę się że kierowniczka zajmowała się pieseczkiem zamiast uważać na drogę.
Damianos88 napisał/a:
Na czym można w Polsce zarobić na taki samochód? Na dymaniu pracowników za najniższą krajową i dymaniu US😆
Widzisz coś złego w dymaniu pracowników za najniższą krajową i dymaniu US? Jak nie potrafisz być najsilniejszą rybką w akwarium, to zostaniesz zjedzony. Ja mam dbać o siebie, a pracownicy i US niech się martwią o siebie.
Maybacha jako przedmiot nierozsądny i niepotrzebny kupuje się za zbyteczne pieniądze, oszczędzone na powyższych.
Fx12 napisał/a:
Ile ona jechała że tyle z takiego samochodu zostało ?
Warto wiedzieć, że strazacy tez tu swoje zrobili. To auto z pewnoscią miało dach i nie było tak porozcinane zanim przyjechali. Ale trzeba przyznac ze dzisiejsze auta, materiały, szczególnie blacha, nie są takie jak 20-30 lat wstecz, nawet w takich luksusowych wózkach. Mają być szybki, ekonomiczne, luksusowe
smc napisał/a:
czyliWidzisz coś złego w dymaniu pracowników za najniższą krajową i dymaniu US? Jak nie potrafisz być najsilniejszą rybką w akwarium, to zostaniesz zjedzony. Ja mam dbać o siebie, a pracownicy i US niech się martwią o siebie.
Maybacha jako przedmiot nierozsądny i niepotrzebny kupuje się za zbyteczne pieniądze, oszczędzone na powyższych.
Oczywiście że widzę coś złego w dymaniu ludzi🤬
skoc92 napisał/a:
Maybach ma 1.5x dłuższe tylne drzwi, to eSka oklejona w bicolor
Gwiazde ma a nie M.

Autor mógłby podać chociaż jakieś szczątkowe informacje o zdarzeniu.
NEGANxLUCILLE napisał/a:
Autor mógłby podać chociaż jakieś szczątkowe informacje o zdarzeniu.
Przecież podałem -właściciel nie palił w samochodzie. Ja bym brał, przebieg mały. Aha! Szczątków w aucie nie znaleziono.
sej_maj_nejm_bicz napisał/a:
Gwiazde ma a nie M.
Po 57/62 gwiazdę na masce ma każdy Maybach, jako że ma to być po prostu topowa eSka. Choć fakt faktem niektórzy zamawiają M na aliexpress
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie