📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:26

Clistwood napisał/a:
Pewnie z socjalu
"Kierująca, 74-latka z województwa pomorskiego, straciła panowanie nad pojazdem na łuku śliskiej jezdni, wypadła z drogi i uderzyła w drzewo. Odbiła się i kilkanaście metrów dalej znów uderzyła w drzewo – przekazała nadkom. Tomasz Żerański, oficer prasowy Komendy Miejskiej Policji w Ostrołęce.
Starsza kobieta została przetransportowana do szpitala, a podróżujący z nią pies, który również został ranny trafił pod opiekę weterynarza."
motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-74-letnia-kobieta-rozbila-luksu...
"chce dojechac szybko, lecz chce dojechac zywym".... mysle o tym, zanim rusze bryke.
Lololoney napisał/a:
"Kierująca, 74-latka z województwa pomorskiego, straciła panowanie nad pojazdem na łuku śliskiej jezdni, wypadła z drogi i uderzyła w drzewo. Odbiła się i kilkanaście metrów dalej znów uderzyła w drzewo – przekazała nadkom. Tomasz Żerański, oficer prasowy Komendy Miejskiej Policji w Ostrołęce.
Starsza kobieta została przetransportowana do szpitala, a podróżujący z nią pies, który również został ranny trafił pod opiekę weterynarza."
aż dziwne, że nikomu nic poważnego się nie stało
Wo, to ta babcia niczego sobie się trzymała, auto tak na oko moje jakieś retro... Proszę o fachowców... Co to za auto ...
Znaczy znam opis i nazwę, ale czy to jest prawdopodobne , żeby starsza Pani miała takie cacko
[ Dodano: 2025-07-12, 00:59 ]
Wow, sorry za moją ignorancje... Nie interesowałam się autami klasy s i wogole ... Dla mnie to nowość, jeśli mogę to tak ująć...
[ Dodano: 2025-07-12, 00:59 ]
Wow, sorry za moją ignorancje... Nie interesowałam się autami klasy s i wogole ... Dla mnie to nowość, jeśli mogę to tak ująć...
niech rodzina przekaże go ojcu ;ryzykowi; ON dostaje takie auta od bezdomnych.......

psinek zywy choc poobijany

takie zdjecie bylo przy ktoryms z artykolow opisujacych wydarzenie
podobno toto ma v12 , chetnie bym toto "zutylizowal" po wypadku
Dziobal123 napisał/a:
Wo, to ta babcia niczego sobie się trzymała, auto tak na oko moje jakieś retro... Proszę o fachowców... Co to za auto ...
Maybach to niemiecki producent samochodów luksusowych, który jest submarką Mercedesa. Pod marką Maybach sprzedawane są najlepiej wyposażone, wyjątkowe, najbardziej luksusowe i najdroższe wersje modeli z gamy producenta ze Stuttgartu.
Kobieta najprawdopodobniej poruszała się wyjątkowym modelem S680, który zaprezentowany został w 2021 r. i jest ostatnim Mercedesem wyposażonym w silnik V12.
Modele przeznaczone na rynek europejski posiadają 6-litrową, podwójnie doładowaną jednostkę, która generuje moc 612 KM i maksymalny moment obrotowy na poziomie 900 Nm.
Samochód rozpędza się do 100 km/h w 4,5 sekundy, a prędkość maksymalna jest ograniczona do 250 km/h.
Ceny egzemplarzy S680 z tego rocznika rozpoczynały się w 2021 r. od 979 900 zł.
Tak lekko pedał jej się wcisnął gdy przysnęła. Ale ten od gazu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie