Wraca mąż nad ranem do domu, po całej nocy grania w pokera. Żona jak to żona robi mu wyrzuty. Mąż na to spokojnie:
- Nie musisz się już więcej denerwować z mojego powodu. Pakuj swoje rzeczy. Przegrałem cię w karty i należysz teraz do mojego kumpla...
Żona zaczyna krzyczeć:
- Ty chamie! Jak można w ogóle wpaść na taki wstrętny pomysł!?!
- A myślisz, że mi było łatwo, pasować przy czterech asach z ręki...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JwP
2012-12-14, 16:10
Przy hold'em-ie na rękę mógł dostać 2 asy, i przy turnie mieć karetę z asów i jakiegoś kickera. No chyba że to poker gimbazy 5 kart na łapę i wymiana ile chcesz.....
Pass przy czterech asach? Bardzo nielogiczny żart. Przy takiej ręce mógłby wygrać znacznie więcej niż stracił pasując to. Tak, nie mam poczucia humoru :<
konto usunięte
2012-12-14, 17:15
JwP - wyzywasz od gimbazy, a sam próbujesz zabłysnąć znajomością zasad jednej z wielu, wielu odmian pokera. a, i skoro odmiana 5 kart to poker gimbazy, to dlaczego na turniejach światowych gra się w nią o pieniądze, o jakich nie możesz sobie nawet pomarzyć? chciałeś zabłysnąć, wyszło odwrotnie, wracaj lepiej do gry o wirtualny hajs na wp..
@JWP ja jako dzieciak grałem w takiego właśnie pokera na kasę z dziadkiem, bo wiesz wtedy jeszcze nikt o texas holdem nie słyszał. Ja zresztą nie chodziłem nigdy do gimnazjum, a ty? O! 87, tak, chodziłeś, widać z gimbusiarstwa się jednak nie wyrasta. Wielki znawca widzę, musisz być bardzo wytrawnym graczem, że znasz zasady tak trudnej [haha] gry.
konto usunięte
2012-12-14, 20:12
UP
Zamknij mordę.
konto usunięte
2012-12-14, 20:50
Po "łatwo" nie powinno być przecinka.