Jedziemy, kurna, zamawiać w makdonaldzie różne, kurna, rzeczy... Zaraz będziemy kurna jeść kurna...
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"

podpis użytkownika
"Długie pazury potrafią szybko porwać,Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"

Jaki lans że do McDonalds kurna.Będą się goście liczyć na mieście.Kierowca mógłby z powodzeniem dostać się do "Legendy PRLu"
,,Tak robią prawdziwi raperzy,, to tede juz sobie nie poje w Mcdonaldzie

niestety ty nie jesteś prawdziwym raperem, bo mieszkasz na wiosce, przez cało zimę piszesz tekst a na wiosnę wyruszasz w daleko podróż do maca i jeszcze gubisz drogę
po pierwszym wydanym skrzeku wyżej wymienionego artysty wytrzymałem do 9 sekundy
Zawsze zamawiajcie tak w MCDonaldach tak robią prawdziwi raperzy ...

kurna, co to za słowo, ja p🤬le k🤬a mać, to chłop czy baba, chłop powinien mówić jak chłop, czyli k🤬a, ja p🤬le, c🤬j ci w dupę,
K🤬a 2 pedały w oplu. Do tego zamawianie w McDrive i żarcie na parkingu! N1! Wstydzą się kochankowie wejśc chyba do środka.
Do pieca z pedalstwem.
(Wujku Adolfie słyszysz to i nic nie robisz....
)
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Do pieca z pedalstwem.
(Wujku Adolfie słyszysz to i nic nie robisz....

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
kurna kurna zajebiscie.... szkoda ze to nie było zadne camaro jak u prawdziwych raperow tylko biedna astra po weiskim tuningu...
ehh.. k🤬ica mnie bierze jak czytam marne wypociny pojebów nade mną, którzy na sile chcą być śmieszni.. Nie wychodzi wam....!
Apropo filmiku, jak zrobi to jakiś murzyn a ameryki czy innego gówna to wszyscy fapują.. Jak zrobi polak to wszyscy jadą... Gratuluje, k🤬a zawistne cioty zza LCD... Mi się podobało
Apropo filmiku, jak zrobi to jakiś murzyn a ameryki czy innego gówna to wszyscy fapują.. Jak zrobi polak to wszyscy jadą... Gratuluje, k🤬a zawistne cioty zza LCD... Mi się podobało