Ja maka uwielbiam i żadne p🤬lenie o jego c🤬jowości tego nie zmieni

podpis użytkownika

Nikt wam nie każe kupować a tym bardziej jeść czegokolwiek z maca. Ja p🤬lę, czego tu się spodziewać za j🤬e 3 złote? Skandal wielki, że coś nie wygląda jak w reklamie... k🤬a chyba nic ze spożywki nie wygląda tak samo jak na reklamach... Poza tym to jak będzie wyglądało żarcie nie zależy tylko i wyłącznie od jednego człowieka.
podpis użytkownika
Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
Jedzenie ma smakować, a nie wyglądać. Chciałbyś wp🤬lać na wpół surowego kotleta, bułkę z klejem, frytki z wykałaczkami i styropianem? Spoko.
eee tam, ja jak już chodzę do mc donalda to do takiego w którym wszystko wygląda jak w reklamie

kzii napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=oSd0keSj2W8
Nawet jedzenie ma stylistkę...a ja nie..

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Tu masz odpowiedz od samego McDonalda dlaczego te zdjecia wygladaja jak wygladaja
Bardziej c🤬jowego podkładu muzycznego to ja tutaj jeszcze nie słyszałem

ja nie wiem dlaczego przyp🤬alaja sie od frytasków. u bongmana w sosnowsi obojętnie jakie weźmiesz to nap🤬lą ci ich tyle że zrobisz jeden ruch i lecą z paczuszki

Burger Sringi i inne gówna takimi filmikami próbują wyeliminować konkurencje a ludzie myślą, że mc to syf bo taki filmik widzieli
sam wole oj🤬 tortille za dycha w budce na dworcu niż iść do mc i za tą dyche nic się nie najeść ale co prawda mc jest smaczny i nic do niego nie mam. I NA KONIEC POLECAM SZEJKI CZEKOLADOWE Z MC ! SĄ ZAJEBISTE

Mówiąc szczerze już wolę wpaść coś przegryźć do maca niż wpieprzać kebaba od brudasa. Jak coś będzie nie tak to wypali się to na wizerunku światowej marki (co daje znacznie większy procent na to, że nie dadzą ci zjeść czegoś spoza menu). A w kebsie u brudasa ciągle będziesz miał to samo rzyganie/sranie/zdychanie