



w maku frytki zawieraja wiecej wolowiny niz wolowina a klient i tak patrzy na wygląd buły...
ale co tam p🤬lic logike to juz wole wp🤬lac azbest
ale co tam p🤬lic logike to juz wole wp🤬lac azbest


K🤬a co prawda bardzo rzadko bywam w maku, właściwie niemal nigdy nie bywam ogólnie w fastfoodach, ale moje żarcie naprawdę było BARDZO podobne do tego ze zdjęć. Tak rozmiarem jak i składnikami.
Autor filmu chyba kupował w cz🤬chowej dzielnicy, stąd gówniana (dopasowana do koloru skóry klienteli) jakość.
P.S. To p🤬lona chemia, ale i tak jest smaczna. A i c🤬j w dupę wegepedałom płaczącym nad losem biednych krówek z maka - skoro nie ma tam mięsa to po co zabijają tyle zwierzyny? Oj oj.
Autor filmu chyba kupował w cz🤬chowej dzielnicy, stąd gówniana (dopasowana do koloru skóry klienteli) jakość.
P.S. To p🤬lona chemia, ale i tak jest smaczna. A i c🤬j w dupę wegepedałom płaczącym nad losem biednych krówek z maka - skoro nie ma tam mięsa to po co zabijają tyle zwierzyny? Oj oj.


Na tym polega reklama, rzadko kiedy coś z jedzenia będzie przypominało z reklamy. Mozesz się kłócić(ja to robię ;p) gdy kupujesz nachos i masz do połowy sosu a na obrazku jest sos po brzegi.
Syrop klonowy w reklamach zastępuje olej silnikowy a lody w reklamie robią z puree(ziemniaki poduszone mlekiem i formułowane,kolorowane etc)
Syrop klonowy w reklamach zastępuje olej silnikowy a lody w reklamie robią z puree(ziemniaki poduszone mlekiem i formułowane,kolorowane etc)
każdego dnia na całym świecie ludzie chodzą tam aby samemu sprawdzic czy napewno tak jest... robia to co jakis czas, przez cale zycie...


p🤬lenie p🤬leniem ale jak jestem w trasie to do maca często wpadne
smakować smakuje, więc na c🤬j drążyć

smakować smakuje, więc na c🤬j drążyć
Kiedyś zamówiłem jakiegoś z prażoną cebulą,dostałem swojego i pytam gdzie ta cebula,bo na reklamie cały obsypany.Gość mi mówi że pod spodem,przewracam go przy nim zdejmuję bułkę i sam kepacz,mówi że pod kepaczem,zgarniam go słomką i się znów pytam,gdzie k🤬a ta cebula prażona.Typ patrzy na reklamę i mówi że powinna być,no i co i c🤬ja,chcesz szybko i tanio to wp🤬laj i nie narzekaj.
Od stycznia,a byłem na początku lutego było 70 000 tyś ludzi,więc mają wyj🤬e na wsze p🤬lenie o realu.
Od stycznia,a byłem na początku lutego było 70 000 tyś ludzi,więc mają wyj🤬e na wsze p🤬lenie o realu.

Gdzieś był już temat z filmikiem na którym pani z PR maca tłumaczyła skąd biorą się różnice w wyglądach kanapki w restauracji a tej z reklamy. Osobiście mam to gdzieś tak długo jak mi smakuje, bo najczęściej fast food odwiedzam by coś zjeść, a nie się na to gapić, podziwiać i doszukiwać się różnic czy teorii spiskowych. Jednakże w celu rozjaśnienia sytuacji tym, co z filmikiem styczności nie mieli to zwięźle rzecz ujmując, kanapkę z reklamy przygotowują specjaliści (rzekłbym nawet, że artyści), którzy zapewne na głowę zarabiają tyle co połowa jak nie cały personel jednej restauracji oraz na przygotowanie jednego cheeseburgera poświęcają zdecydowanie więcej czasu, niż komukolwiek z Was chciało by się czekać. Ot cała tajemnica, aczkolwiek jak wiemy za wszystkim stoją żydzi i ludzie jaszczury.


jaki hejt na maca, zupelnie jakby reszta fast foodow, czy nasze pozal sie boze "restauracje" z odgrzewanym i serwowanym ponownie niedojedzonym przez poprzedniego klienta zarciem bylo lepsze
