Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może w końcu polska wygra w "noge?"
konto usunięte
2013-09-22, 22:46
bardzo przyjemne
konto usunięte
2013-09-22, 22:48
Wiem, że nikt nie mógłby być lepszym komentatorem, co nie zmienia faktu, że komentator mówiący na imprezie zorganizowanej dla niemal 60 tys. Polaków w języku angielskim, jest co najmniej śmieszny.
Lubie TG ale to jest N U D N E....
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
konto usunięte
2013-09-22, 23:23
Nie speaker, tylko Clarkson
Widzę, że w Polsce to już nie mają ważniejszych rzeczy na które można wydać pieniądze.
Up
także kolego @Basco. Transkrypcja była na żywo, tylko trzeba było mieć własny telefon z które obsługuje Radio, bądź zestaw od organizatora.
konto usunięte
2013-09-22, 23:34
Anglicy przegrali bo mają kierownice po prawej stronie
czemu 5 polaków na 3 anglików?
konto usunięte
2013-09-23, 0:17
A co to byloby za Top Gear live bez komentarza Clarksona? Ogarnijcie sie. Na calym swiecie tak robia, a to ze nasz patriotyzm i polskosc jest pokazywana brakiem umiejetnosci poslugiwania sie jezykiem angielskim to nie jest nikogo wina.
Poza tym wyobrazacie sobie polski komentarz do tego...? Mysle, ze byloby 100 bardziej zalosnie.