👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piękny widok oby takich więcej. Wszystkie domki religijne powinny tak samo skończyć nieważne czy mają na dachu znak plusa księżyca czy inne gwiazdki.
Bambrych napisał/a:
Ale zajarz że Jahwe jest po hebrajsku, a nie w każdym języku świata.
Belzedup też w każdym języku tak samo się nazywa. Rozwiń swoją wypowiedź, bo na tą chwilę podałeś argument z dupy. Z resztą o czym tu dyskutować, równie dobrze można się sprzeczać nad inną fantastyką

Bambrych napisał/a:
Akurat Allah to zgodnie z tradycją judeo-chrzescijanską to jest demon a nie Bóg.
Bambrych napisał/a:
imiona mają DEMONY
alahu1 napisał/a:
a jahwe to też imię demona
Bardzo mi się podoba ta dyskusja na temat klasyfikacji czegoś, co nie istnieje

Ryju1983 napisał/a:
Pierwszy raz widzę jak pali się gówno.
To niewiele w życiu widziałeś, łajno na opał było zbierane od wieków w wielu częściach świata.
Ruszyła kampania serialu "Notre Dame" na Netlixie, to hindusi odpowiadają tanim kosztem filmem z boolywood. Typowe.
Nie powiem, wnętrze tego palącego się gówna, wygląda jak walka z bossem w DS3
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie