Angela Merkel zwracając się do władz w Polsce podkreśliła, jak ważne są wolne media.
Chyba jest coś na rzeczy, bo po sylwestrowych igraszkach muzułmanów w Berlinie tamtejsze media poinformowały dopiero po tygodniu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niemieckie media są po prostu skrajnie lewicowe i tuszują "wybryki" nowoniemców...
konto usunięte
2017-03-08, 19:13
No tak wolnych jak niemieckie to jeszcze nie mamy.
tymbardziej, że 70% mediów w Polsce jest niemieckich producentów
bo Makrela mówiąc o "wolnych" mediach, ma na myśli ich wolną reakcję, a nie wolność w znaczeniu "free"...
Te pisiorki a wiecie że bild przeprosił za te rewelacje o molestowaniach w sylwestra które sam wymyślił? Czy to do pisiorskiego łba już nie dotarło?
Poinformowały po tygodniu bo są wolne i mogą jeśli nie widzą potrzeby wcale o tym nie mówić na tym polega WOLNOŚĆ
konto usunięte
2017-03-09, 17:14
Jak napisał Miles. Poinformowały po tygodniu bo to były fejki. Pozdrawiam Was pelikanki
@MIles87, Nutzz, z całym szacunkiem, bo również tego gówna rasistowskiego nienawidzę, ale z tego co wiem, to poinformowały nie o Kolonii, tylko o innym przypadku molestowania.
Nie wiem, czy nie słyszałem o tym incydencie w Berlinie, ale czy to nie było czasem w Kolonii?