Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Menel pedofil
Kutasovitch124 • 2024-11-19, 16:40
EDIT:

Cześć, nie wrzucam tu nigdy ale taka sytuacja mi sie przytrafiła dzisiaj jak wracałem do domu z roboty. Siedze w busie słucham se na luzie muzyki, słuchawka w jednym uchu to słysze co sie dzieje dookoła. Nagle widze i słysze jak jakiś nak🤬iony menel drze jape na jakiegoś 8 latka że mu miejsca nie ustępuje, wyzwiska pomine ale przesadził mocno pytając dzieciaka czy dziecak op🤬li mu pałe, wk🤬iłem sie bo nie będzie pedofil do dziecka tak mówił, to podchodze pytam czy wyk🤬ić mu w zęby, uspokoił sie i reszte trasy widze jak na mnie co chwile spogląda i trzyma coś w ręce w kieszeni, przyjrzałem sie, trzymał kose, to podszedłem po cichu i mu wyjąłem ten nóż z kieszeni (kieszonkowcem nie jestem ale trudne to nie było jak naj🤬y był). Wyprosiłem go z autobusu i próbowałem wyjaśnić sytuację, oczywiście dżentelmen do niczego sie nie przyznał to zaczęły lecieć wulgaryzmy w obie strony. W tamtym momencie stwierdziłem że najlepszym wyjściem będzie po prostu użycie gazu, żeby po pierwsze się odp🤬lił, a po drugie zrozumiał swój błąd. Stanął jak wryty to nagrywać zacząłem i dalej to już widać jak sie skończyło, jeszcze pod koniec tylko krzyczał że mnie znajdzie i mnie zajebie czyli klasyk.

Zmieniono 2 razy Zgłoś
BundyR 2024-11-20, 8:20
Ja myślę, że pozazdrościłes propozycji skierowanej do dzieciaka i Ty zrobiłeś mu lache, a że nie zapłacił to sie wk🤬iłes na niego i chciałeś skompromitować
Zgłoś
yfd 2024-11-20, 8:37 2
Bolsblue napisał/a:

Zamiast mu zaj🤬 lepe na ryj to psikasz dezodorantem jak ciota.

Od kiedy gość, który fikał, leżał przede mną ja trup przez 4 minuty i w oczach już miałem zniszczone życie, sam stwierdziłem że wolę użyć gazu i zrobić krok w tył niż przez byle peta, stracić wszystko na co pracuję.
Zgłoś
MarcinHolmes 2024-11-20, 8:39 3
Bolsblue napisał/a:

Taa, jebniesz go w pysk, ten się zatoczy, niefortunnie dla Ciebie p🤬lnie banią w beton i idziesz siedzieć za jakiegoś patusa. Nie lepiej właśnie jebnąć gazem i otrzymać ten sam efekt bez ryzyka problemów?
Zgłoś
S.Cat 2024-11-20, 8:53
Czyli spsikanie gazem menele jest warte ok 500 piw na sadisticu.Ciekawe.
Zgłoś
zydu 2024-11-20, 9:20 1
Bolsblue napisał/a:

no i dostałbyś lepa a tak tylko dezodorantem Cie psiknął
Zgłoś
Tymotekspokomłotek 2024-11-20, 9:52
W jakim mieście?
Zgłoś
szpidi 2024-11-20, 10:14 1
dobrze zrobiłeś, że zareagowałeś alę czuję niedosyt. Przekopka się należała a potem wezwać psy, że się broniłeś przed atakiem z użyciem niebezpiecznego narzędzia.
Zgłoś
bravo86 2024-11-20, 10:26
Bolsblue napisał/a:

Hahahahahahaha zaorane, psika dezodorantem
Zgłoś
dwakilo 2024-11-20, 10:51
Mnie tylko jedno zastanawia. Kto normalny chodzi z gazem?

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
marniak165 2024-11-20, 11:15 1
90% z was komentujących stulejarzy nawet by wzroku nie podniosła bojąc się konsekwencji.
Szacun dla Ciebie kolego.

podpis użytkownika

Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem.
Zgłoś
KrisXman 2024-11-20, 11:42 2
Jak widzę tą nagonkę w komentarzach na tego chłopaka co pedofilskiemu śmieciowi przyj🤬 gazem to mnie krew zalewa same zj🤬e komandosy i czaki norisy wdupej🤬e mocarze klawiatury chłop coś zrobił ruszył się zareagował może nie jest taki napakowany jak wy k🤬a komandosi ale coś zrobił co miał go k🤬a zatłuc skacząc mu po głowie ja p🤬le kumpel podobnemu żulowi zaj🤬 w łeb bo męczył go o papierosy na przystanku poleciał do tyłu uderzył łbem o ulice finał pękniecie podstawy czaszki i 6 lat do odsiadki tyle w temacie
Zgłoś
psycho6social 2024-11-20, 12:28 1
Bolsblue napisał/a:

no i menel rozk🤬i łeb n akrawęzniku , zejdzie. Zabije śmiecia, a pójdzie siedzieć za człowieka.
Zgłoś
Seymouro1908 2024-11-20, 12:29 1
Brawo za postawę.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2024-11-20, 12:38
Trochę taka z ciebie atencyjna c🤬a.
Zgłoś
MYKELE 2024-11-20, 12:51 2
Bolsblue napisał/a:

A później dowiadujesz się ze masz hiva. Gówna się nie dotyka

[ Dodano 2024-11-20, 12:52 ]
KrisXman napisał/a:

Jak widzę tą nagonkę w komentarzach na tego chłopaka co pedofilskiemu śmieciowi przyj🤬 gazem to mnie krew zalewa same zj🤬e komandosy i czaki norisy wdupej🤬e mocarze klawiatury chłop coś zrobił ruszył się zareagował może nie jest taki napakowany jak wy k🤬a komandosi ale coś zrobił co miał go k🤬a zatłuc skacząc mu po głowie ja p🤬le kumpel podobnemu żulowi zaj🤬 w łeb bo męczył go o papierosy na przystanku poleciał do tyłu uderzył łbem o ulice finał pękniecie podstawy czaszki i 6 lat do odsiadki tyle w temacie

Dokładnie a zdecydowana większość to zwykłe cioty które się chcą dowartościować 😂
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie