Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Menel pedofil
Kutasovitch124 • 2024-11-19, 16:40
EDIT:

Cześć, nie wrzucam tu nigdy ale taka sytuacja mi sie przytrafiła dzisiaj jak wracałem do domu z roboty. Siedze w busie słucham se na luzie muzyki, słuchawka w jednym uchu to słysze co sie dzieje dookoła. Nagle widze i słysze jak jakiś nak🤬iony menel drze jape na jakiegoś 8 latka że mu miejsca nie ustępuje, wyzwiska pomine ale przesadził mocno pytając dzieciaka czy dziecak op🤬li mu pałe, wk🤬iłem sie bo nie będzie pedofil do dziecka tak mówił, to podchodze pytam czy wyk🤬ić mu w zęby, uspokoił sie i reszte trasy widze jak na mnie co chwile spogląda i trzyma coś w ręce w kieszeni, przyjrzałem sie, trzymał kose, to podszedłem po cichu i mu wyjąłem ten nóż z kieszeni (kieszonkowcem nie jestem ale trudne to nie było jak naj🤬y był). Wyprosiłem go z autobusu i próbowałem wyjaśnić sytuację, oczywiście dżentelmen do niczego sie nie przyznał to zaczęły lecieć wulgaryzmy w obie strony. W tamtym momencie stwierdziłem że najlepszym wyjściem będzie po prostu użycie gazu, żeby po pierwsze się odp🤬lił, a po drugie zrozumiał swój błąd. Stanął jak wryty to nagrywać zacząłem i dalej to już widać jak sie skończyło, jeszcze pod koniec tylko krzyczał że mnie znajdzie i mnie zajebie czyli klasyk.

Zmieniono 2 razy Zgłoś
Natel 2024-11-19, 23:22 2
Bardzo dobrze zrobiłeś z tą k🤬ą.
Zgłoś
EskiN 2024-11-19, 23:36 1
Ale co wy się o ten gaz przyp🤬alacie? Menel krzywo by upadł po ciosie i dla chłopaka byłyby zarzuty. Gaz bardziej boli i mniej szkodliwy.
Zgłoś
SramNaIdiotów 2024-11-19, 23:45 3
@K🤬sovitch124: Ziom, dobrze zrobiłeś. Nie wolno takich bić. Nie dlatego, że sobie nie zasłużył. A dlatego, że to chodzące wraki. Dotkniesz go, a on sie rozpadnie i bedziesz grzał puche jak za człowieka.

Silni są Ci co panują nad nerwami.

A Ci, co by przyjęli ryzyko kilku/nastu lat odsiadki za ryzyko uczenia życia kogoś, kto do tej pory sie go nie nauczył - albo mają gówno, a nie życie i im wszystko jedno, albo są głupi i nie oceniają ryzyk wobec korzyści, albo... P🤬LĄ GŁUPOTY, bo ze strachu sami by temu menelowi pałe op🤬lili, żeby tylko pan menel wyszedł z autobusu.

Obstawiam opcje nr.3 🤣

Teraz łatwo mówić, ale jak byłeś w miejscu bez kamer, to w sumie mogłeś go całego tym spsikać - jak chłop nie ma ciuchów na zmiane, to uhuhuh...

Pozdrawiam i gratuluje.
Zgłoś
SraliBaby_W_Rowie 2024-11-20, 0:05 1
mkmkmk2 napisał/a:

wysłużyłes się gazem. zza klawiatury tylko kozaczysz. podejrzeważ że by ci nakład sęków.

Jeszcze powiedz, ze komandosem na Zecie byłeś XDDD
Zgłoś
wojtasbbi 2024-11-20, 0:08 4
Prawidłowe działanie. Zza klawiatury komentujący bardzo mądrzy, wg nich najlepiej jakbyś go pobił - a najlepiej zabił. I w dodatku nagrał to i wrzucił do siedzi by później odpowiadać przed sądem za wyrwanie chwasta. Jeszcze raz: good job
Zgłoś
SraliBaby_W_Rowie 2024-11-20, 0:09 2
Velture napisał/a:

Znając życie to ktoś ciebie podp🤬li bo sam dałeś dowód na siebie.
Daję piwo aby wleciało na główną.

Dowód na co? Na to, że łysy mu zaj🤬 w łapę i telefon? Wystarczająco, żeby użyć gazu w obronie własnej XDDDDDD
Zgłoś
orvlo12 2024-11-20, 0:33 1
Bardzo dobrze zrobiłeś
Zgłoś
potwor_z_gowna 2024-11-20, 1:04
Wzywamy Naszych Podopiecznych, a nie własną reke narażać sie Kochani mamy jescze chyba miejsce dla zwyroli w ktorym czeka na nich błogosławiennstwo
Zgłoś
Vi_Kikimora 2024-11-20, 1:22
Strengh vs moc. To plus dla zakonu .
Zgłoś
tomek20000628 2024-11-20, 1:25
Co to za neptyk przeciez to z nozem nawet nie grozne .
Zgłoś
CelnikJudasz 2024-11-20, 2:52
Trzeba było śmiecia zutylizować, robaka j🤬ego.
Zgłoś
Prosty 2024-11-20, 3:18
Tylko "dlaczemu" ty mu nie wyj🤬eś? To menel i pedofil jest!
Zgłoś
psyhepl 2024-11-20, 6:43
Jaki masz gaz? dobry jest? potrzebuje coś mocnego a nie znam się
Zgłoś
wojwod 2024-11-20, 7:24 1
niestety autor zwykła ciota
Zgłoś
Konto usunięte 2024-11-20, 7:37 2
Prawidłowo . lepiej nie ryzykować pobicia . nigdy nie wiadomo jak to by się mogło skończyć . a tak , gazik c🤬ja trochę ostudził .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie