Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Menel pedofil
Kutasovitch124 • 2024-11-19, 16:40
EDIT:

Cześć, nie wrzucam tu nigdy ale taka sytuacja mi sie przytrafiła dzisiaj jak wracałem do domu z roboty. Siedze w busie słucham se na luzie muzyki, słuchawka w jednym uchu to słysze co sie dzieje dookoła. Nagle widze i słysze jak jakiś nak🤬iony menel drze jape na jakiegoś 8 latka że mu miejsca nie ustępuje, wyzwiska pomine ale przesadził mocno pytając dzieciaka czy dziecak op🤬li mu pałe, wk🤬iłem sie bo nie będzie pedofil do dziecka tak mówił, to podchodze pytam czy wyk🤬ić mu w zęby, uspokoił sie i reszte trasy widze jak na mnie co chwile spogląda i trzyma coś w ręce w kieszeni, przyjrzałem sie, trzymał kose, to podszedłem po cichu i mu wyjąłem ten nóż z kieszeni (kieszonkowcem nie jestem ale trudne to nie było jak naj🤬y był). Wyprosiłem go z autobusu i próbowałem wyjaśnić sytuację, oczywiście dżentelmen do niczego sie nie przyznał to zaczęły lecieć wulgaryzmy w obie strony. W tamtym momencie stwierdziłem że najlepszym wyjściem będzie po prostu użycie gazu, żeby po pierwsze się odp🤬lił, a po drugie zrozumiał swój błąd. Stanął jak wryty to nagrywać zacząłem i dalej to już widać jak sie skończyło, jeszcze pod koniec tylko krzyczał że mnie znajdzie i mnie zajebie czyli klasyk.

Zmieniono 2 razy Zgłoś
Skończyłem_z_ekscesami 2024-11-19, 21:19
@K🤬sovitch124

Nie odpalaja sie te filmiki z komentarza

podpis użytkownika

niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogarda
Zgłoś
Qubec 2024-11-19, 21:20 1
Jak mi ktoś mówił że mnie znajdzie. To zawsze odpowiadałem że poco ma szukać i tracić czas przecież jestem tutaj. Kiedyś wdałem się w ostra wymianę zdań z budowlańcami. Jeden do mnie na koniec mówi że mnie zna i wbije mi na chałupę wyśmiałem go bo z drugiej strony polski mieszkałem niż oni. Wyglądali na tubylców. Ale radośnie oznajmiłem a co nie ma z kim kawy wypić czy wódki nie ma z kim pić że mi na chałupę chce wjeżdżać. Straszaki od 7 boleści.
Zgłoś
warszawiak123 2024-11-19, 21:20 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

J🤬 szeryfów i j🤬 meneli. Jeden wart drugiego.

Pokaż staremu jak wytrzeźwieje będzie miał moralniaka
Zgłoś
Tuptus1996 2024-11-19, 21:27
Jakie miasto ?

podpis użytkownika

Dobry
Zgłoś
SokółWędrowny 2024-11-19, 21:29 3
Powiem tak
Uważajcie panowie na takich meneli,zajebiesz takiemu w pyk rozetniesz skórę i k🤬a przejrzane.
U mnie skończyło się sporym zakażeniem.
W trzy dni rozlazło się od kostek do połowy przedramienia (byliśmy nad jeziorem,balety brak kierowcy i odległość od cywilizacji)
Czyszczenie rany kilkanaście różnych zastrzyków i samopoczucie jak przy grypie tylko bez kaszlu i kataru prze tydzień z górką.
J🤬e jadowite scierwa

[ Dodano: 2024-11-19, 21:30 ]
Przej🤬e
Zgłoś
RAZAK 2024-11-19, 21:46 3
W tej historii prawdziwe są dwie rzeczy. Zaj🤬eś mu gazem po oczach.
Jesteś ciotą, która po całej tej bajeczce nie potrafiła wyj🤬 typowi w zęby mimo iż podniósł na ciebie rękę.

Koledzy w bajkę uwierzyli ?

podpis użytkownika

poker better than life
Zgłoś
Kutasovitch124 2024-11-19, 21:53
RAZAK napisał/a:

W tej historii prawdziwe są dwie rzeczy. Zaj🤬eś mu gazem po oczach.
Jesteś ciotą, która po całej tej bajeczce nie potrafiła wyj🤬 typowi w zęby mimo iż podniósł na ciebie rękę.
Koledzy w bajkę uwierzyli ?

tak, z twoim starym przy wódzie dzisiaj mieliśmy niezły ubaw co tu na sadisticu sie dowartościowałem i co tym debilom nagadałem😉

[ Dodano: 2024-11-19, 22:01 ]
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:

@
Nie odpalaja sie te filmiki z komentarza

wiem, i k🤬a nie wiem dlaczego, sp🤬oliny w komentarzach może dałyby mi spokój jakby to obejrzały
Zgłoś
Xevik20 2024-11-19, 22:15
K🤬sovitch124 napisał/a:

Tak, ty pewnie zak🤬iłbyś go młotkiem przy tej ulicy i pochwalił się tacie jaki jesteś dzielny. Jak komuś robisz krzywdę to przynajmniej mądrze, popiecze go troche do domku wróci z czerwoną mordą może się nauczy.

Oj z tym gazem uważaj, bo sądy i wyroki są chore, spokojnie można dostać większą karę niż za uderzenie kogoś pięścią. Niby tutaj widać, że to on Cię 1 zaatakował, ale ile razy to po dupie się dostało osobie, która w samoobronie użyła np. gazu. Ludzie nawet dostawali wyroki za pobicie włamywacza, który im wszedł do domu . W tym kraju trzeba niestety uważać.
Zgłoś
mkmkmk2 2024-11-19, 22:20
eremi1 napisał/a:

Sam bym zrobił tak samo. Zainterweniować trzeba. Ale mając rodzinę i fajne życie zaryzykował byś wyrok za żula ? jak dasz mu w pysk to ty zaatakowałeś. Nikogo nie będą obchodzić twoje tłumaczenia. Upadnie i rozbije sobie głowę i jeszcze pójdziesz siedzieć.

zgadzam się z tobą. krytykuję jedynie zachowanie tego łebka /autora. jak chciałby dobrze, to wzywa służby i tamci kończą temat, a jak chciał sam wyjaśnić, to wymiękł i desperacko się zachował, pozostając agresorem wg. tych dowodów co widzimy.

co tamten zrobił, to się domyślać można. czy powiedział, czy nie, tego film nie potwierdza, tylko słowa autora.

p.s. w autobusach przeważnie jest monitoring (tak mikrofony także).

podpis użytkownika

dfgdth
Zgłoś
teracki675 2024-11-19, 22:28
autor tego nagrania powinien dostać kopa na ten głupi zj🤬y łeb,atakuje jakiegoś losowego typa na ulicy i szuka poklasku z🤬bów z sadola,do tego pomawiając go o pefofilię,ten facet to mógł być wasz ojciec,albo dziadek,obyś śmieciu zdechł i żebym cię nie spotkał

podpis użytkownika

won z debilami
Zgłoś
Kutasovitch124 2024-11-19, 22:45 1
mkmkmk2 napisał/a:

zgadzam się z tobą. krytykuję jedynie zachowanie tego łebka /autora. jak chciałby dobrze, to wzywa służby i tamci kończą temat, a jak chciał sam wyjaśnić, to wymiękł i desperacko się zachował, pozostając agresorem wg. tych dowodów co widzimy.
co tamten zrobił, to się domyślać można. czy powiedział, czy nie, tego film nie potwierdza, tylko słowa autora.
p.s. w autobusach przeważnie jest monitoring (tak mikrofony także).

dlatego właśnie, sram na wasze opinie jak ma dojść co do czego to wszystko ładnie sie wyjaśni
Zgłoś
Euraniel 2024-11-19, 22:47 1
Piwko za nie tylko materiał własny ale za dobrą postawę. 🍺
Zgłoś
Bartas1992PL 2024-11-19, 22:52 1
Szacun chłopie ze nie odwracasz wzroku w takich sytuacjach.

podpis użytkownika

Rzeczą żołnierza jest stworzyć dla Ojczyzny piorun który błyska, a gdy zajdzie potrzeba - uderzy.

Marsz. Józef Piłsudski
Zgłoś
PękniętySłoik 2024-11-19, 22:55 1
Gaz czy nie, obstał za dzieciakiem a to się ceni.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-11-19, 23:14 1
@K🤬sovitch124 jeśli to prawda co napisałeś, to szacun Mordo za zachowanie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie