Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:50
Menel pedofil
Kutasovitch124 • 2024-11-19, 16:40
EDIT:

Cześć, nie wrzucam tu nigdy ale taka sytuacja mi sie przytrafiła dzisiaj jak wracałem do domu z roboty. Siedze w busie słucham se na luzie muzyki, słuchawka w jednym uchu to słysze co sie dzieje dookoła. Nagle widze i słysze jak jakiś nak🤬iony menel drze jape na jakiegoś 8 latka że mu miejsca nie ustępuje, wyzwiska pomine ale przesadził mocno pytając dzieciaka czy dziecak op🤬li mu pałe, wk🤬iłem sie bo nie będzie pedofil do dziecka tak mówił, to podchodze pytam czy wyk🤬ić mu w zęby, uspokoił sie i reszte trasy widze jak na mnie co chwile spogląda i trzyma coś w ręce w kieszeni, przyjrzałem sie, trzymał kose, to podszedłem po cichu i mu wyjąłem ten nóż z kieszeni (kieszonkowcem nie jestem ale trudne to nie było jak naj🤬y był). Wyprosiłem go z autobusu i próbowałem wyjaśnić sytuację, oczywiście dżentelmen do niczego sie nie przyznał to zaczęły lecieć wulgaryzmy w obie strony. W tamtym momencie stwierdziłem że najlepszym wyjściem będzie po prostu użycie gazu, żeby po pierwsze się odp🤬lił, a po drugie zrozumiał swój błąd. Stanął jak wryty to nagrywać zacząłem i dalej to już widać jak sie skończyło, jeszcze pod koniec tylko krzyczał że mnie znajdzie i mnie zajebie czyli klasyk.

Zmieniono 2 razy Zgłoś
BartusUkF 2024-11-19, 20:16 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
vortexture 2024-11-19, 20:18 2
bardzo dobrze
Zgłoś
creepsx 2024-11-19, 20:23 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
gucio_gu 2024-11-19, 20:28 1
za blisko go dopuściłeś,Ale ważne że się starasz
Zgłoś
Kpiarz 2024-11-19, 20:36 1
Yyyyyyyy...i to wszystko?? A buta na pożegnanie?? A cios w nos na dobranoc??
Zgłoś
Maciejczak95 2024-11-19, 20:38
Zgłoś
Hajzenberg 2024-11-19, 20:40 3
Piweczko gościu. Cioty co piszą o gazie to się chcą syfem zarazić i po sądach włóczyć
Zgłoś
jan.rzut 2024-11-19, 20:40 1
Zgłoś
eremi1 2024-11-19, 20:48 4
mkmkmk2 napisał/a:

wysłużyłes się gazem. zza klawiatury tylko kozaczysz. podejrzeważ że by ci nakład sęków.

Sam bym zrobił tak samo. Zainterweniować trzeba. Ale mając rodzinę i fajne życie zaryzykował byś wyrok za żula ? jak dasz mu w pysk to ty zaatakowałeś. Nikogo nie będą obchodzić twoje tłumaczenia. Upadnie i rozbije sobie głowę i jeszcze pójdziesz siedzieć.
Zgłoś
CJ 2024-11-19, 20:55 4
Zgłoś
WERFI 2024-11-19, 20:57
Zgłoś
Jajamiomate 2024-11-19, 21:03 2
Zgłoś
Dragvar 2024-11-19, 21:04 3
Zgłoś
mlotnakacapy 2024-11-19, 21:08 1
oo mamy tu wielu kickbokserow mistrzow walk dobrze wiedziec ze na polglowka gaz dziala jakby taki zaczal machac odnozami lub karkiem
Zgłoś
Wiewór 2024-11-19, 21:15 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem