Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Menel pedofil
Kutasovitch124 • 2024-11-19, 16:40
EDIT:

Cześć, nie wrzucam tu nigdy ale taka sytuacja mi sie przytrafiła dzisiaj jak wracałem do domu z roboty. Siedze w busie słucham se na luzie muzyki, słuchawka w jednym uchu to słysze co sie dzieje dookoła. Nagle widze i słysze jak jakiś nak🤬iony menel drze jape na jakiegoś 8 latka że mu miejsca nie ustępuje, wyzwiska pomine ale przesadził mocno pytając dzieciaka czy dziecak op🤬li mu pałe, wk🤬iłem sie bo nie będzie pedofil do dziecka tak mówił, to podchodze pytam czy wyk🤬ić mu w zęby, uspokoił sie i reszte trasy widze jak na mnie co chwile spogląda i trzyma coś w ręce w kieszeni, przyjrzałem sie, trzymał kose, to podszedłem po cichu i mu wyjąłem ten nóż z kieszeni (kieszonkowcem nie jestem ale trudne to nie było jak naj🤬y był). Wyprosiłem go z autobusu i próbowałem wyjaśnić sytuację, oczywiście dżentelmen do niczego sie nie przyznał to zaczęły lecieć wulgaryzmy w obie strony. W tamtym momencie stwierdziłem że najlepszym wyjściem będzie po prostu użycie gazu, żeby po pierwsze się odp🤬lił, a po drugie zrozumiał swój błąd. Stanął jak wryty to nagrywać zacząłem i dalej to już widać jak sie skończyło, jeszcze pod koniec tylko krzyczał że mnie znajdzie i mnie zajebie czyli klasyk.

Zmieniono 2 razy Zgłoś
Lobo24 2024-11-19, 17:42 1
A co jak to był jego tata? Pomyślał ktoś?
Zgłoś
Konto usunięte 2024-11-19, 17:45 1
Przeczytałem cały akapit, obejrzałem te 11 sekund filmu bez wątku i zastanawiam się po co to wszystko. Nic z tego nie ogarniam
Zgłoś
majkel1615 2024-11-19, 17:51 17
C🤬j, że gazem. Ważne, że cokolwiek zrobiłeś z patusem. piwko.
Zgłoś
alojz 2024-11-19, 17:54 24
Ide se kiedyś wypity, a z przeciwka wali na mnie czterech żołnierzy (akcja późne lata osiemdziesiąte - stary cap jestem), no więc walą tyralierą, a ja no ni c🤬ja - nie usunę się, i na pełnej przyp🤬oliłem barkiem w jednego tak, że fiknął orła. Zaraz zrobiła sie awantura w trakcie której im powiedziałem, że jak są tacy mocni, to niech ze mną do bramy wlezą, to im wszystkim najebię (taki ze mnie był Bruce Lee), Włazę do bramy, a te c🤬je ściągają pasy i widać wyraźnie, że zaraz mi najebią, bo się mistrza walki nie przestraszyli, Gdy już byłem okrążony i już mnie mieli nap🤬lać, nagle c🤬j wie skąd pojawił się taki znany mi z widzenia gość, który wyciągając jakąś legitymację zaczął wrzeszczeć, że jest z SB i że wszyscy się mamy natychmiast mu wylegitymować - wojaki zaraz dały drapaka, a ja jak zamurowany stałem patrząc na gościa który salutując odwrócił się na pięcie i defiladowym krokiem wyszedł na ulicę.
Tydzień później, ten sam facet w trakcie odbywających się zawodów hippicznych wyszedł na środek parkuru krzycząc, że wszyscy mają się poddać bo są otoczeni, po czym przyjechała karetka i odziany w kaftan mój wybawca został odwieziony do zakładu dla psychicznie i nerwowo chorych.
Oglądając ten materiał jakoś mi sie przypomniała ta historia.
Zgłoś
macintosh 2024-11-19, 17:57 16
K🤬sovitch124 napisał/a:

szczerze c🤬j mnie obchodzi to czy "akceptujecie" moją historię, napisałem bo chciałem sie podzielić przeżyciem, a film wysłałem z myślą że może ktoś k🤬e rozpozna i sie pośmieje.

w sumie dobrze zrobiłeś ja bym się bal takiemu zajebac ze się czymś zarażę. i nie słuchaj tutaj tych pedałów z za klawiatury to 13+ w 90 %
Zgłoś
Pietrushka 2024-11-19, 18:01 6
K🤬sovitch124 napisał/a:

Tak, ty pewnie zak🤬iłbyś go młotkiem przy tej ulicy i pochwalił się tacie jaki jesteś dzielny. Jak komuś robisz krzywdę to przynajmniej mądrze, popiecze go troche do domku wróci z czerwoną mordą może się nauczy.

No i bardzo k🤬ie dobrze. Nakładbyś mu sęków, żyłka w łebie p🤬lnie i na nagraniach z autobusu jesteś już spalony numer jeden na tapecie.
A tak gazem i c🤬j w niego. Szkoda że nie bliżej tak żeby się nie spodziewał. Najlepiej kogoś wk🤬ić i wyczaić moment jak będzie brał duży oddech na "ripostę" i wteeedy doj🤬 gazu po calaku xD
Zgłoś
Alosza 2024-11-19, 18:02 3
Gdzie jest Admin?!. Nie wiadomo co było przyczyną konfliktu, a K🤬s publikuje wizerunek i bez potwierdzenia w materiale pomawia o pedofilię. Profil i jego jedyny temat do skasowania!!
Zgłoś
Kutasovitch124 2024-11-19, 18:12 13
Alosza napisał/a:

Gdzie jest Admin?!. Nie wiadomo co było przyczyną konfliktu, a K🤬s publikuje wizerunek i bez potwierdzenia w materiale pomawia o pedofilię. Profil i jego jedyny temat do skasowania!!

Typie, wiem że sam możesz mieć inne wyznania czy idee ale jak widze c🤬la który pyta dzieciaka czy op🤬li mu pałe to muszę zareagować. I rozumiem, nie musisz wierzyć ale może jak typ to znajdzie (w co wątpie) sam sie wytłumaczy co robił w autobusie z tym dzieckiem i co do niego mówił. A jeśli uważa że jebnąłem mu gazem za darmo to niech zgłasza na gliny, zaatakował mnie, dostał gazem, na c🤬j cie cioto przyp🤬alasz.
Zgłoś
apoco88 2024-11-19, 18:14 5
Gdzie to jest? Widzę znajome okolice moje dzieciaki dojeżdżają do szkoły autobusem i mam niepokój czy to nie moja okolica.
Zgłoś
EksporterZła 2024-11-19, 18:17 30
ehh, komentujący to banda z🤬bów, a dla autora piwko (o ile historia w miarę prawdziwa).

Po pierwsze, 90% ludzi w tłumie nie kiwnie palcem, bo odpowiedzialność się rozmywa. Tu jest jeden, co przejął inicjatywę i za to choćby piwo na przyszłość.

Po drugie, koleś stawił się za słabszym, a który z was, kozaków miał taki epizod w ciągu ostatniego roku? I nie mówię o naj🤬ych ludziach niezaszczepiających innych. Po prostu, który z was, orły, na ulicy pomógł komuś, kto tego potrzebował, a nie wzruszył ramionami i odszedł. "Bo nie moja sprawa"?

I po trzecie. Na honorową solówkę to z typem, którego znasz i przy świadkach możesz wyskoczyć. Z przypadkowym z🤬bem, sam na zadupiu chciałeś co? do pierwsze krwi się umówić? Skąd wiesz, że nie ma drugiej kosy w drugiej kieszeni i nie skończy twoja morda na hardzie? Albo h🤬j wie co mu odwali? Nikomu nie wyrządzając krzywdy dał mu lekko popalić i za to piwo.
Zgłoś
hub13xxx 2024-11-19, 18:18 14
Elegancko. A te z🤬by co piszą ze gazem tylko nie wp🤬l to c🤬ja by zrobiły bo są ciotkami i c🤬j. Gazem c🤬la najlepiej, c🤬j wie czy nie ma jakiegoś hiv.
Zgłoś
Kutasovitch124 2024-11-19, 18:22
Lobo24 napisał/a:

A co jak to był jego tata? Pomyślał ktoś?

nie, to wujek to nie mógł
Zgłoś
Yazaki 2024-11-19, 18:29
Tak pięknie sie wystawił na spin back kick, a ty go jak ostatnia p🤬da Old Spice spryskujesz!
Zgłoś
Piesinger 2024-11-19, 18:31 6
Bolsblue napisał/a:

Zamiast mu zaj🤬 lepe na ryj to psikasz dezodorantem jak ciota.

Walnie łbem o bruk i pójdzie siedzieć jak za człowieka
Zgłoś
BigLebovsky 2024-11-19, 18:33 6
Dobra,dobra... Tylko że miałeś już tzw "menela-pedofila" w ustronnym miejscu. I jakoś mu nie naj🤬eś.
Z materiału jaki przedstawiasz można odnieść inne wrażenie - że bujasz się po mieście,zaczepiasz biednych, uzależnionych od alkoholu ludzi i nękasz ich nagrywając,przy okazji naruszając ich prywatność. A jak menel zaczął się bronić przed utrwaleniem jego wizerunku i zareagował chcąc wyrwać ci telefon to dostał gazem w twarz.
Noża, dziecka itp rzeczy na filmie nie widać więc na pewno mam rację, a ty powinieneś odpowiedzieć za napaść na biednego chłopa.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie