Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Menel pedofil
Kutasovitch124 • 2024-11-19, 16:40
EDIT:

Cześć, nie wrzucam tu nigdy ale taka sytuacja mi sie przytrafiła dzisiaj jak wracałem do domu z roboty. Siedze w busie słucham se na luzie muzyki, słuchawka w jednym uchu to słysze co sie dzieje dookoła. Nagle widze i słysze jak jakiś nak🤬iony menel drze jape na jakiegoś 8 latka że mu miejsca nie ustępuje, wyzwiska pomine ale przesadził mocno pytając dzieciaka czy dziecak op🤬li mu pałe, wk🤬iłem sie bo nie będzie pedofil do dziecka tak mówił, to podchodze pytam czy wyk🤬ić mu w zęby, uspokoił sie i reszte trasy widze jak na mnie co chwile spogląda i trzyma coś w ręce w kieszeni, przyjrzałem sie, trzymał kose, to podszedłem po cichu i mu wyjąłem ten nóż z kieszeni (kieszonkowcem nie jestem ale trudne to nie było jak naj🤬y był). Wyprosiłem go z autobusu i próbowałem wyjaśnić sytuację, oczywiście dżentelmen do niczego sie nie przyznał to zaczęły lecieć wulgaryzmy w obie strony. W tamtym momencie stwierdziłem że najlepszym wyjściem będzie po prostu użycie gazu, żeby po pierwsze się odp🤬lił, a po drugie zrozumiał swój błąd. Stanął jak wryty to nagrywać zacząłem i dalej to już widać jak sie skończyło, jeszcze pod koniec tylko krzyczał że mnie znajdzie i mnie zajebie czyli klasyk.

Zmieniono 2 razy Zgłoś
bobekwp 2024-11-19, 18:39 1
Chociaż cos zrobił, a nie jak wiekszosc by sposcila wzrok i udawala ze nie widzi co sie dzieje.
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2024-11-19, 18:40 9
EksporterZła napisał/a:

ehh, komentujący to banda z🤬bów, a dla autora piwko (o ile historia w miarę prawdziwa).
Po pierwsze, 90% ludzi w tłumie nie kiwnie palcem, bo odpowiedzialność się rozmywa. Tu jest jeden, co przejął inicjatywę i za to choćby piwo na przyszłość.
Po drugie, koleś stawił się za słabszym, a który z was, kozaków miał taki epizod w ciągu ostatniego roku? I nie mówię o naj🤬ych ludziach niezaszczepiających innych. Po prostu, który z was, orły, na ulicy pomógł komuś, kto tego potrzebował, a nie wzruszył ramionami i odszedł. "Bo nie moja sprawa"?
I po trzecie. Na honorową solówkę to z typem, którego znasz i przy świadkach możesz wyskoczyć. Z przypadkowym z🤬bem, sam na zadupiu chciałeś co? do pierwsze krwi się umówić? Skąd wiesz, że nie ma drugiej kosy w drugiej kieszeni i nie skończy twoja morda na hardzie? Albo h🤬j wie co mu odwali? Nikomu nie wyrządzając krzywdy dał mu lekko popalić i za to piwo.

Dokładnie. Jeśli Ziomek nie zmyśla, to krata piwa. Obronił dzieciaka przed jakimś z🤬baym menelem, który wyskakiwał z tekstami, które nawet wobec dorosłych podchodziłyby pod mocny paragraf. Brawo, tak trzymaj!
Zawsze jak jakieś murzyńskie (albo gruzińskie) bydło w Polsce atakuje kobiety, to komentarze typu: "A gdzie kibole?" "A gdzie patrioci z jedenastego listopada?" itp. A tu k🤬a koleś bezinteresownie broni dzieciaka nie robiąc napastnikowi krzywdy i jaki wysryw debili pod tematem... Aż żal dupę ściska jak to czytam, szkoda strzępić ryja.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
brylski11 2024-11-19, 18:44 4
Bolsblue napisał/a:

Zamiast mu zaj🤬 lepe na ryj to psikasz dezodorantem jak ciota.

Po h🤬j miał go klepać? Wyp🤬olił by się łbem na krawężnik i kryminał gotowy. Tak sobie pójdzie, popłacze a od jutra dalej będzie h🤬jem.
Zgłoś
Nakwasowanyy 2024-11-19, 18:48 2
Generalnie to pewnie człowiek z wieloma problemami, jak to żul, ale takie menele to raczej spokojnie piją w ustronnym miejscu i czasem się nap🤬lają miedzy sobą ale nie powinni zaczepiać dzieci i bardzo dobrze został wyjaśniony. Bić go nie ma sensu bo to brudny menel no i można trafić za to do więzienia gdyby za bardzo go pobić. Nagranie z autobusu by wystarczyło dla Policji aby namierzyć gościa. Jedynie co to można dosadnie mu powiedzieć co zrobił nie tak oprócz gazu.

Większość napinaczy co to by mu wj🤬i albo nie wj🤬i bo może zarazić chorobą to pewnie by uciekli do kierowcy aby się czuć bezpiecznie po pierwszym odgłosie menela
Zgłoś
rawpanic 2024-11-19, 18:49 5
brylski11 napisał/a:

Po h🤬j miał go klepać? Wyp🤬olił by się łbem na krawężnik i kryminał gotowy. Tak sobie pójdzie, popłacze a od jutra dalej będzie h🤬jem.

dokladnie... widze ze tu same bruce lee i chucky norrisy...

niechcacy zrobisz krzywde menelowi i pojdziesz siedziec na lata...
Zgłoś
Mister_Klex 2024-11-19, 18:53 4
TwójCzarnyPan napisał/a:

J🤬 szeryfów i j🤬 meneli. Jeden wart drugiego.

Ty to byś facetów wszystkich j🤬, a najchętniej to tych czarnych
Zgłoś
mazga50 2024-11-19, 18:54 4
Jeszcze bardziej ustronnego miejsca, żeby mu mordę okopać to już byś chyba nie znalazł.
Ale następnym razem zgłoś takie ścierwo na psieckich. W pierdlu wybiją mu takie pomysły z głowy.
Zgłoś
mkmkmk2 2024-11-19, 18:54 1
K🤬sovitch124 napisał/a:

Tak, ty pewnie zak🤬iłbyś go młotkiem przy tej ulicy i pochwalił się tacie jaki jesteś dzielny. Jak komuś robisz krzywdę to przynajmniej mądrze, popiecze go troche do domku wróci z czerwoną mordą może się nauczy.

nie ważne co ja bym zrobił bo nie temat o mnie.
stary......c🤬j wie czy historia z dziciakiem prawdziwa wogóle. moim zdaniem kolo speniał przed żulem i ratował się gazem.

podpis użytkownika

dfgdth
Zgłoś
Mister_Klex 2024-11-19, 18:55 6
mkmkmk2 napisał/a:

wysłużyłes się gazem. zza klawiatury tylko kozaczysz. podejrzeważ że by ci nakład sęków.

odezwał sie k🤬a, klawiaturowy wojownik, lekcje odrobione?

[ Dodano 2024-11-19, 18:56 ]
Kriski napisał/a:

O, kozak w necie z dezodorantem z biedry.

Bolsblue napisał/a:

Zamiast mu zaj🤬 lepe na ryj to psikasz dezodorantem jak ciota.

Wy byście sie zesrali ze strachu, i nawet temu pedofilowi c🤬ja powiedzieli , psy co dużo szczekają mało gryzą
Zgłoś
Sstoumer 2024-11-19, 18:57 4
Szacun za podstawę, nie patrz na debili co piszą, do nich od miesiąca do pokoju w piwnicy światło nie dochodzi

podpis użytkownika

Normalny spoko młody surfer
Zgłoś
MysteryMan 2024-11-19, 18:58 2
mkmkmk2 napisał/a:

wysłużyłes się gazem. zza klawiatury tylko kozaczysz. podejrzeważ że by ci nakład sęków.

Też zawsze z gazem zap🤬lam, nie będę sie użerał z jakimiś menelami.
Zgłoś
Palikuty 2024-11-19, 19:00 6
Dołączam do chwalących. Reagować trzeba w realu, a nie pyskować zza klawiatury.
I nie musiał dawać żadnej lepy ani nic. Wystarczy że przerwał popisy żuljana wobec słabszego.
Zgłoś
Mister_Klex 2024-11-19, 19:06 6
K🤬sovitch124 napisał/a:

Tak, ty pewnie zak🤬iłbyś go młotkiem przy tej ulicy i pochwalił się tacie jaki jesteś dzielny. Jak komuś robisz krzywdę to przynajmniej mądrze, popiecze go troche do domku wróci z czerwoną mordą może się nauczy.

Nie przejmuj sie pisaniem 13- latków, ten portal jest pełen pseudo kozaków, i internetowych chojraków którzy jeszcze w szkolne taborety pierdzą. A ode mnie masz piwo, DOBRA ROBOTA że zareagowałeś. Pozdrawiam.
Zgłoś
Kutasovitch124 2024-11-19, 19:07 14
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2024-11-19, 22:23 ]
Naprawiony film

Zgłoś
Zbyszek3000 2024-11-19, 19:10 2
Mi się wydaje że to było spotkanie gejowskie i Ci po prostu nie wstał
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie