Moja dziewczyna jest jakaś poj🤬a. Wp🤬la kurczakom, kaczkom czy indykom w dupę farsz z jakichś marchewek, cebuli, mięsa czy pieczarek, a jak ja chcę czasami od tyłu, to mówi, że jestem chorym perwersem.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Niewypał
- teraz popularne
więc, aby to miało sens uzgdnijmy jedno:
Twoja dziewczyna jest martwa czy faszeruje drób na żywca?
Twoja dziewczyna jest martwa czy faszeruje drób na żywca?
Może powinieneś ją najpierw zabić zanim włożysz jej coś w dupę, a po wszystkim wsadzić do piekarnika, tak jak kurczaka.
Nie chcę się czepiać ale perverem (liczba pojedyncza).
ogólne mogłeś użyć zboczeniec, chory pojeb, dewiant ale mi to nie przeszkadza
mitrus80 napisał/a:
Może powinieneś ją najpierw zabić zanim włożysz jej coś w dupę, a po wszystkim wsadzić do piekarnika, tak jak kurczaka.
Dziękuję za kulturalne zwrócenie uwagi. Mnie to słowo też nie przeszkadza, tym bardziej, że w "Miejskim słowniku slangu" znaczy dokładnie to, co napisałeś.
Źródło: miejski.pl/slowo-Perwers
To weź jej wyjaśnij, że chcesz żeby Ci wsadziła marchewkę w dupę, może sie zlituje
Wy jesteście głupi wszyscy. To oczywiste, że chodziło mu o to aby to ona go faszerowała pieczarkami.
ciesz się , że nie Cb faszeruje ;p
#up
podobno raz w dupę to nie pedał
#up
podobno raz w dupę to nie pedał
Ale od tyłu to chyba nie koniecznie znaczy ze w dupe. Nie jednej lasce od tylu najbardziej sie podoba i najchętniej sie właśnie na ta pozycje zgadzają.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie