Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
norbi7631 2013-10-09, 20:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-09, 20:10 1
"Nie ma Boga. Jest MotÓr"
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-09, 21:27
zablena

Jeśli chcesz takiego wyrównanego pojedynku, to Mercowi też dodaj tak, żeby miał taki sam stosunek km na 1 kg co ten motocykl I jeśli coś porównujesz to nie patrz tylko na konie, rodzaj silnika i ilość turbo, bo do każdego pojedynku dochodzi moment obrotowy, masa, stosunek km na 1 kg itd.
Zgłoś
OgarStaryx2 2013-10-09, 21:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-09, 21:47 1
Wiem, że to ma poniżej 3 sekund do 100 - Koenigsegg CCXR Edition, SSC Ultimate Aero TT, Mclaren F1 z 98 miał 3,2 więc też nie dużo, Saleen S7 Twin-Turbo

W dodatku co ty porównujesz? 150 czy tam 200 kg i 300-500 km do 2 ton? daj temu mercowi z 10x więcej koni, żeby równy stosunek mocy do wagi był...

Jest też Caterham 7 CSR, który ma 260km i rozpędza się do 100 w 3,1-3,2 sekundy, wsadź do niego turbo i nitro jak do swojej hayabusy Waga 500-600kg

edit. Jeszcze znalazłem inne 4 kółka Ariel Atom 2,3-2,4 sekundy do 100, Bugatti Veyron 16.4 Super Sport też 2,4, Venom GT albo z bardziej dostępnych samochodów Nissan GT-R R35, którego nowa wersja w 2014 roku ma mieć 2,7 do setki. Jest jeszcze dopuszczone do ruchu LaFerrari 2,7-2,8
Zgłoś
OgarStaryx2 2013-10-09, 22:05 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-09, 22:08
Jaki jest sens wypowiedzi osób, które mówią, że w mercedesie wygodnie, słucha się muzyki itd. jak nigdy nie jeździły większym motorem jak skuter (którego znaczenie jako motoru mocno nadszarpnałem bo sam uważam go za powiększony rower)?
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-09, 22:13 2
Mylisz się, żyjemy w dziurze zwanej Polską Najbardziej realnym samochodem, który można przygotować pod wszystkie wyścigi jest Supra z 2jz pod maską nasze golfy vr6 = 1.6 a m3 e36 = 1.8is Z motocyklów chciałbym tylko i wyłącznie CRF-450 albo DR jakąś Ścigacze mnie nie jarają. Miałem podać to podałem i auta te wychodzą fabrycznie, są drogie i za taki 1 samochód bym się ustawił na chociażby połowę życia, a jak z głową to i dla dzieci by jeszcze zostało. Moim zdaniem w ogóle porównania w kwestii samochód i motocykl nie powinny mieć miejsca, bo jak można porównać 400 koni i 200 kg wagi z 700 koni i 2 tony wagi?
Zgłoś
Pizkes 2013-10-09, 23:06
LordJamaican napisał/a:

OgarStaryx2 trochę racji masz

Zajebiście się to ogląda! Nie jestem fanem motocykli, wolę samochody, ale trzeba przyznać, że ludzie z tego filmu są niesamowici. Tutaj jeden błąd kosztuje ich życie lub kalectwo. Na filmiku jeździli po torach zrobionych z normalnych dróg - jeden błąd i spotkanie z drzewem, domem, latarnią. Prawdziwy kunszt w opanowaniu maszyny i niesamowita finezja. Sport dla prawdziwych pojebów z pasją, którzy tym żyją na całego! Rozumiem ich, gdyż sam wiem co to znaczy. Ogromny szacunek dla nich.

Aż idę obejrzeć to jeszcze raz
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-10, 0:20 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-10, 0:21 1
szklanka napisał/a:

apropo kamienia, przy 300 wystarczyłby niefortunnie wpadający w koło taki wielkości kapsla od piwa

Bajeczka przekazywana ustnie od pokoleń przez polskich specjalistów od wszystkiego.
Zgłoś
paka2000 2013-10-10, 8:19
Zgłoś
OgarStaryx2 2013-10-10, 11:28
Zgłoś
paka2000 2013-10-10, 11:52
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-10, 13:03 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem